2777
2789
عنوان

دماغم بعدازعمل+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 59 پست

هزیزم منم میخوام برم تیپ پلاستی

شما راضی بودی ؟پیش کدوم دکتر رفتی

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
سانسور کردم چون فیتیله هاهنوزه نخواستم حالتون بدبشه

اره بابا درست میشه منم عمل کردم بینیم انقد بالا بود و خوکی انقد گریه میکردم هی تاپیک میزدم می‌پرسیدم بهم میگفتن باور نمی‌کردم تا شش ماه هنوز ورم داره و بعد یکسال چهره اصلی خودشو نشون میده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد خودم افتادم.بعد عمل رفتم مطب گریه و زاری.

بابا درس میشه

نوکش میاد پایین جا میفته

شیرین یکسال وقت بده

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

هنوز هیچی معلوم نمیشه جانم 

عمل بینی بعد شش ماه دقیقا خودشو نشون میده و دیگه ثابت میمونه 

الان هر هفته تغییرش رو متوجه خواهی شد

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

از نیمرخ خوشم اومده تقریبا. فقط از روبرو سوراخا واقعا بزرگه😔

میگی سه روزه 

ببین نوک بینیت میاد پایین به مرور

سوراخشم میبنده 

نشد

بافت میزنن این اصن نگرونی نداره

من خیلی تاکید کردم حالت خوکی شه قوس باشه نکرد الان اون یه ذره سربالاییم داره میاد پایین 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
خیلیی ممنون چشاتون زیبامیبینه😍 هشت تومن شد تیپ پلاستیه

ببخشید یعنی چی یه ذره توضیح میدید

کجا عمل کردید

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
حتما از اینکه گفت 'هنوزه' فهمیدی؟😐😂

نه از امضاش فهميدم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه