2777
2789
عنوان

دماغم بعدازعمل+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 59 پست
از نیمرخ خوشم اومده تقریبا. فقط از روبرو سوراخا واقعا بزرگه😔

اوووو خیلی ورم داره خیلیییی خدبه میگیی سه روزه وللی ورمش بخوابه عالییی میشه

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 

اوه چه حیاسی تو استاتر . خواهر من دماغش یکیال بعد عمل عین دماغ دلقک ها بود اعصابش خورد بود برا بقیه دوسه ماه نهایت ۶ماه بعد عالی بود . بعد هی میرفت دکتر میگفت چون بینیت گوشتیه طول میکشه ورمش بخوابه و جا بیوفته. دقیقا یکسال بعد بینیش خوب شد . تو تازه سه روزه عمل کردی چه توقعی داره . حداقل ۲ماه زمان میبره. خیلی ام خوب شده اتفاقا بعدم اون تامپونا تو دماغته بزار دربیاره اروم اروم لهترم میشه مطمئن باش. میشه بگی چقدر دادی برا عمل؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه هنوز زوده برای نتیجه گیری.سوراخ بینیت قبل عمل بزرگ بود؟

کوچیک نبود ولی خیلیم بزرگ نبود. ازاونجاییم ک سربالا نبوده، سوراخا هم توچشم نبود اصلا

صامته رغم شعَوري بالـ انتهآء... 
اوه چه حیاسی تو استاتر . خواهر من دماغش یکیال بعد عمل عین دماغ دلقک ها بود اعصابش خورد بود برا بقیه ...

عزیزم مرسی ازحرفای اروم بخشت.. من تیپ پلاستی انجام دادم ولی همو استخونو شکوندن هم سوهان کشی کرذن همراه با تیپ. شد هشت تومن

پیش کی عمل کردی؟ قیمت رو میگی؟ من دماغم گوشتیه و از کنا چشم ها پهنه ، درست میشه؟ 

من تیپ پلاستی کردم. باتیپ پلاستی از بالا جمعش نمیکنن دماغو

برامنم خوکی بود بار اول ترمیم کردم ولی هنوزم از روبروسوراخام مشخصه ولی خب بعد یمدت خیلی جامیفته و طب ...

خداروشکر عزیزم

اخه مشکل من سوراخاس. اصلا دوس نداشتم بزرگ باشن

ن

الان نظر نده راجع به هیچ چیزی از دماغت ، فقط صبر کنه حداقل تا ۶ ماه عزیزم ، بعد اگه دیدی سوراخاش خوب نیست برو ترمیم برات انجام بده ،

ک مطمئنم مشکلی ندارن بخاطر ورمه و درست میشه

عزیزم مرسی ازحرفای اروم بخشت.. من تیپ پلاستی انجام دادم ولی همو استخونو شکوندن هم سوهان کشی کرذن همر ...

خواهش میکنم گلم انقد خودتو اذیت نکن بعدا به این حرفات خودت خندت میگیره که الکی استرس بیخود به خودت دادی . انشالله دماغت خوشگل بشه همونجور که دوست داری به این فکر کن حتما همین میشه🥰

خیلیی ممنون چشاتون زیبامیبینه😍 هشت تومن شد تیپ پلاستیه

میشه بگی تیپ پلاستی چی هست یکم توضیح بده 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁