2777
2789
عنوان

دخترا خواهش میکنم بریدو گواهی سلامت بکارت بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2656 بازدید | 82 پست

منم ارتجاعی بودم و دکتر گفت احتمال زیاد خون نداری و نداشتم در حد نوک سوزن ازم خون اومد 

ولی شوهرم اصلا براش مهم نبود و اینکه تو کلاس ازمایش خون که میدیم گفته بودن زنا همشون خونریزی ندارن

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه وجدانی وقتی بعدش دکتر هم بهش گفته باز حرف میزنه گواهی عم داست حرفش رو میزد من ۴۰سالمه جوون هم ...

هر جا فرهنگ و آداب و رسوم خودش رو داره ما نباید به همه جا تعمیمش بدیم و با تعصب الکی روی چیزی زندگی کسی دیگه ای رو هم خراب کنیم 

استارتر اومده نصیحت می‌کنه همه جبهه برداشتن قصد دشمنی نداره 

بعد شوهرش چون می‌دونه موقع دعوا میگه اگه کلا نمی‌داشت ببین چه میکرد!!بهتره واقع بین باشیم نه تو رویا زندگی کنیم

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
کجا هم اومدی گفتی عزیزم  اینجا همه تا زمانی که تو موقعیت طرف قرار نگیرن فقط شعار میدن به نظرم ...

داشتن عزت نفس و احترام به خودت و بدنت نه ربطی به سن و سال داره نه شرایط ،من یکی از دوستان بعد از ۶ سال زندگی شوهرش بهش گفت من خواستمت وگرنه تو دست خورده بودی کسی بخت نگاه نمیکرد،بهش گفته دیر نشده از الان به بعد نخواه طلاقم بده ،همونجا وسایاشو جمع کرد رفت پیش مادرش با اینکه ناپدری داشت اما گفت سختی رو به جون میخورم تا اینکه اون بیشعور بفهمه هر چیزی نباید از دهنش در بیاد و واقعا هم درست شد و شوهرش معذرت خواهی کرد 

خب دیگه گواهی هم مث حرف دکتر

وقتی حرف دکتر رو باور نکرده

گواهی رو هم میگفت دروغه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بیزحمت برای مقعد پسرهاشون هم گواهی نداشتن رابطه بگیرند بعد از ما گواهی بکارت بخوان...

میدونی چرا قدیمیا میگن خون خودتو کثیف نکن چون هربار حرص خوردن باعث میشه سودای خونت زیاد بشه و هزارتا درد و مرض بگیری به تبعش پس به خاطر یه دونه احمقی که به احمق بودن اصرار داره خودتو بیمار نکن
میرفتم ادعای حیثیت میکردم پدرشو درمیاوردم ...

شوهرت میگفت نه من نگفتم اینو بهش بعد اولین چیزی‌که ازت میخواستن این بود که شاهد داری شوهرت اینو بهت گفته ،شک نکن با این طرز فکر واسه ابروت هم شاهد نمیبردی 

موقع دعوا میکه که اذیتش کنه فهمیده استارتر حساسه  

درسته ولی اگه نمی‌داشت شوهرش کوتاه نمیومد 

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
ما ازین رسم‌ها اصلا نداریم و نداشتیم.این یک توهینه هم به دختر و هم پسر.

منم دفعه اول تو همین سایت دیدم که در مورد گواهی بکارت حرف میزنن

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
شوهرت میگفت نه من نگفتم اینو بهش بعد اولین چیزی‌که ازت میخواستن این بود که شاهد داری شوهرت اینو بهت ...

اره با مدرک میرفتم ..اخه هروق میرم خونه بابام باهام بحث میکنه و‌پیامکاش شروع میشه..پیامکاش کافیه

اسی جان تقصیر خودته برای چی از اول هی اصرار داشتی ببریش دکتر درحالیکه اون نمیخواست بیاد

خودت این شک رو تو دل شوهرت انداختی و باعث شدی ذهنش بره سمت این چیزا 

باید از اول در موردش هیچ حرفی نمیزدی

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬

عزیزم شما مشکل اصلی شوهرته 

با اینکه دکتر بردت عمدااااا استفاده کرده ازون مسئله که اذیتت کنه 

گواهیم  داشتی میگف با دکتر دوست بودی ،پول دادی اینو بهت دادن 

واقعا تحمل آدمی عوضی سخته 

خدا کمکت کنه 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️