2777
2789
عنوان

دخترا خواهش میکنم بریدو گواهی سلامت بکارت بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2656 بازدید | 82 پست

خیلی ببخشیدا ولی اصلا من قبول ندارم حرفتو .

من خودم برای ازدواجم نرفتم و واقعا در شان و شخصیت من نبود این کارا . 

اعتماد باید دوطرف باشه .ما آدمیم حیوون که نیستیم 

من اون موقع هم از دوستام هرکی بهم میگفت برو بده خیلی بهم برمیخورد و ناراحت میشدم میگفتم اگه قرار باشه اعتماد نباشه بینمون همون بهتر که کلا باهم زندگی نکنیم‌چون همدیگرو نمیفهمیم. 

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شوهرشماا مشکل داره رفتید دکترم  بهش گفته اما..پس ذهن اوشون مشکل داره اگ ازقبل هم رفته ب ...

دقیقاااا

وقتی مرداد خودشون هزار تا کار میکنن ما هم حق داریم و در گذشته قبل ازدواج حتی یه خانم اگر رابطه داشته به خودش ربط داره قبل ازدواج بوده مهمه بعدش که خیانت نکنه و خیلی چیزا دیگه نه اینکه قبل ازدواج چیکار کرده کجا بوده 

چه ربطی داره؟ از بی شعوری شوهرته شما گواهی هم میگرفتی بهت انگ می‌چسبوند توصیه های عهد بوقیت رو وا ...

من 25سالمه ...عهد بوقی هم نیسم ..اینقد از خوپم مطمئن بودم ک هیچ وق ب این مسائل فک نمیکردم ک بخوای پیشو بگیرم ولی حالا حال و روزم اینه ...تو این دوسال اصلا ب روم نیاورده اما تو دعوا یادش میاد و میگه واین برای شکستن یک زن کافیه....

انگار همه منتظر بودن یه همچین تاپیکی زده بشه بیان خودشونو خالی کنن!!!!

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان

نمیدونم کار درستیه یا نه

فقط میدونم حتی اگر از قبل هم نامه میگرفتی باز شوهرت دهنشو باز میکرد و همین چرت و پرتارو تحویلت میداد

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

کالا نمیخواد بخره که مهر و ضمانت اصالت کالا داشته باشه ،شعور ودرک باید داشته پارتنر،به اینکه نامه بگیری و هی یه نامه بکارتو بزنی تو صورتش به شعور اون اضافه نمیکنه فقط و فقط نسبت به نوع فکرت تو ارومتری ولی درد همون درده شعور نداشتنه خودش باید بفهمه،کسی هم نخواد بفهمه که هیچجوره کاریش نمیشه کرد

من 25سالمه ...عهد بوقی هم نیسم ..اینقد از خوپم مطمئن بودم ک هیچ وق ب این مسائل فک نمیکردم ک بخوای پی ...

خیلی ببخشید من جای شما بودم تا طرفم این حرفو میزد خیلی شیک میرفتم داد خواست طلاق میدادم کل مهریمم میزاشتم اجرا تا دیگه از این حرفا نزنه .

آدم هرچیزی رو میتونه تحمل کنه ولی تهمت اینجوری اونم تز طرف شریک زندگیتو واقعا نمیشه تحمل کرد 

من 25سالمه ...عهد بوقی هم نیسم ..اینقد از خوپم مطمئن بودم ک هیچ وق ب این مسائل فک نمیکردم ک بخوای پی ...

کجا هم اومدی گفتی عزیزم 

اینجا همه تا زمانی که تو موقعیت طرف قرار نگیرن فقط شعار میدن به نظرم تاپیکتو قفل کن تا با روشنفکریاشون اعصابتو به هم نریختن بعضیاشونم میبینی کم سن هستن این حرفارو میزنن

خدا گر پرده بردارد ز روی کارآدم ها،چه شادی ها خورد بر هم،چه بازی ها شود رسوا،چه صادق ها شودکاذب،چه کاذب ها شود صادق،  عجب صبری خدا دارد، که پرده بر نمی دارد               با خدا باش و پادشاهی کن و بی خدا باش هر چه خواهی کن....خداجون یک لحظه مارو به حال خودمون وانگذار ای مهربان ترین مهربانان
خیلی ببخشیدا ولی اصلا من قبول ندارم حرفتو . من خودم برای ازدواجم نرفتم و واقعا در شان و شخصیت من نب ...

دقیقا طرزفکر من و شما یکیه ... اعتماد اعتماد اعتماد .ولی نمیدونم چرا زندگی بامن اینجوری تا میکنه .زندگی بالاو پایین داره و تو هیچوق نمیفهمی فردا چی میشه

کجا هم اومدی گفتی عزیزم  اینجا همه تا زمانی که تو موقعیت طرف قرار نگیرن فقط شعار میدن به نظرم ...

آخه وجدانی وقتی بعدش دکتر هم بهش گفته باز حرف میزنه

گواهی عم داست حرفش رو میزد

من ۴۰سالمه جوون هم بودم اطرافم کسی دنیال آزمایش نمیرفت حالا هم کسی نمیره