2777
2789
عنوان

دخترا خواهش میکنم بریدو گواهی سلامت بکارت بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 2656 بازدید | 82 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به شدتتتتت مخالف گواهی سلامتم به قول اون کاربر ما خانوما وسیله نیستیم که ببرن چکمون کنن که  یه ...

خوب برای این که راحت تر بشه زد تو دهنش میگم بعدشم اصلا فهمیدی که میگم باید مخفیانه این کارو کرد 

خوب برای این که راحت تر بشه زد تو دهنش میگم بعدشم اصلا فهمیدی که میگم باید مخفیانه این کارو کرد  ...

من حتی مخفیانه هم همچین کاری نمیکنم

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂

ارزش آدم ها به خونریزی شب اولشون نیست!

من هیچوقت بخاطر رفتن کسی از زندگیم ناراحت نمیشم، چون اونقدر به خودم باور دارم و میدونم چجور آدمی هستم که اگر هم کسی روزی منو ترک کنه مطمئنم کسی که از دست میده اونه،نه من.
خودتم میگی با همچین مردی نمیشه موند خب تو همچین شرایطی باید جدا بشیم نه که وایسیم با یه کاغذ خودمون ...

اون با یه حرف می خواد آبروی ما رو ببره ولی ما با یک کاغذ روزگارشو سیاه می کنیم منم موافقم که نباید با همچین آدمی زندگی کرد اما با گواهی داشتن میشه کاری کرد که تاوان نعمتی که به آدم میزنم رو پس بده