2777
2789
ی جای امن خب طبیعی نیست اگ این سوال سوال خیلی ها باشه؟؟؟؟ اگ همچین مکانی وجود داره پس این همه آدم ...

یا آگاهی ندارن

یا زدن به سیم آخر و براشون مهم نیست

یا شرایطشون خاص و معتاد و فراری هستن دنبال دردسراش نیستن

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا آگاهی ندارن یا زدن به سیم آخر و براشون مهم نیست یا شرایطشون خاص و معتاد و فراری هستن دنبال دردس ...

باش ممنون گلم اول زنگ بزنم مطمئن بشم بعد برم چون اگ برم دیگ راه برگشتی ندارم

ی جای امن خب طبیعی نیست اگ این سوال سوال خیلی ها باشه؟؟؟؟ اگ همچین مکانی وجود داره پس این همه آدم ...

فیلم رگ خواب رو دیدی ؟

تهش بردنش گرمخونه

ولی قبلش دیگه اونم کارتن خواب شده بود

البته شما که وضعیتت فرق میکنه ولی خواستم بگم برای اونا هم جا هست

میتونی بری خوابگاه های خودگردان

چه الان چه بعد از طلاق

مهریه رو نمیدونم چقدر بتونی بگیری

بستگی به وصع شوهرت داره 

موفق باشی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بابا من موقت میمونم بعدش مهریمو بگیرم میرم ی خونه واس خودم میگیرم😭😭

به گزینه پرستار توی خونه شدن هم فکر کن

خیلی ها سالمندن

یا بیمار

یک نفر میاد و هم جای خواب و .... داره هم حقوق می گیره

برای شروع خوبه 

من هم دانشجو دیدم این کار رو کرده

هم زن و شوهر

هم خانمایی که جدا شدن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان خونه خودتی؟؟اگر هستی ترک نکن.شوهرت عدم تمکین میزنه و مهریه رو میپیچونه..تحمل کن

مهریه پیچونده نمیشه با عدم تمکین .... با کارهای دیگه پیچونده میشه

ربطی ولی به تمکین ندارد

الان خونه خودتی؟؟اگر هستی ترک نکن.شوهرت عدم تمکین میزنه و مهریه رو میپیچونه..تحمل کن

اره خونه خودمم..الان اون نیست رفته دنبال کثافت کاری😭😭نمیتونم دیگ تحمل کنم باید ی کاری کنم...

ببخشید گلم میگی تحمل کنم یعنی چی؟

صددرصد صادقم.. فقط اینک از خیانت همسرم بهشون بگم اونا ک کاری بهش ندارن ن؟

هر طور خودت ازشون بخوای رفتار میکنن. اگه بخوای قضیه مخفی بمونه و کسی متوجه نشه باید بهشون بگی..خانم همسایه مون همسرش کتکش میزد اینا مداخله کردن اما در مورد خیانت اونها فوقش بتونن جلسات مشاوره مشترک بذارن ....اورژانس اجتماعی تو همه شهرها هست 

خیلی هم عالی حداقل تازمانی ک مهریمو بگیرم😭😭

بمیرم برات 

امیدوارم مشکلت حل بشه زودتر

می‌بینم...آن شکفتنِ شادی را💚پروازِ بلند آدمیزادی را💜آن جشنِ بزرگ روز آزادی را💙                                                          اهدا عضو...اهدا زندگی ❤
اره خونه خودمم..الان اون نیست رفته دنبال کثافت کاری😭😭نمیتونم دیگ تحمل کنم باید ی کاری کنم... ببخش ...

کارهای مهریه و طلاق رو فعلا انجام بده.وکیل بگیر.شوهرتو نادیده بگیر چون ممکنه یکی دو سال در گیر باشی.با وکیل برای ترک خونه مشورت کن

صددرصد صادقم.. فقط اینک از خیانت همسرم بهشون بگم اونا ک کاری بهش ندارن ن؟

بچه هایی که گفتن پرستار در منزل هم فکر خوبیه ...مراقب و همراه سالمند باشی شبانه روزی ...نمی دونم شرایط مالیت چطوریه اما خانواده مطمعن پیدا کردی برو پیششون....الان هم به جای مشورت گرفتن از نی نی سایت بهتره به همون شماره ای که بهت گفتیم زنگ بزنی اونا خودشون دقیق و کامل بهت توضیح میدن ماممکنه یه مقدار اشتباه کنیم 

اره خونه خودمم..الان اون نیست رفته دنبال کثافت کاری😭😭نمیتونم دیگ تحمل کنم باید ی کاری کنم... ببخش ...

عزیزم در هر صورتی مهریه رو نمیتونه بپیچونه 

عدم تمکین فقط برا نفقه هست اونو دیگه نمیتونی ازش بگیری ولی مهریه رو میتونی در هرصورت بهت تعلق میگیره حتی اگه خانم خیانت هم کنه باز مهریه رو نمیتونن بپیچونن 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩