2777
2789
به گزینه پرستار توی خونه شدن هم فکر کن خیلی ها سالمندن یا بیمار یک نفر میاد و هم جای خواب و .... ...

من از این کارا بلدنیستم آخه

سخته این کارا،سنی ندارم ۲۲سالمه دوست ندارم برم خونه مردم والا..

زن اجتماعی نیستم ک تنها بگردم..

الانم میگم بهزیستی اول زنگ میزنم آدرسو میگیرم بعد ی آژانس میگیرم دربست میرم اونجا

من فقط برای ی مدت ی جای امن میخوام تا زمانی ک حق و حقوقمو از این مرتیکه حروم بگیرم بعد ی خونه میگیرم با دختر داییم چون اونم مشکل داره توه زندگیش گف منم باهات میام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت پولداره ؟ اگه نیست که مهریتو کامل نمیده بتونی خونه بگیری

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
مهریه کافیمه..کاش اون بتونه نصف مهریمو پرداخت کنخ

چیزی داره شوهرت ؟خونه ماشین  حساب پس انداز ؟اگر نداره عزیز دلم مکان این که اقساطی کنن خیلیه ها حتما با یه وکیل حرف بزن قبل از هر کاری 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
همسرت پولداره ؟ اگه نیست که مهریتو کامل نمیده بتونی خونه بگیری

میتونه ک خونه و ماشینشو بفروشه ..

ببین من راضیم فقط ی خونه بهم بده و ی مقدار پول میرم کار میکنم توه کارخانه ای مطبی جایی

میتونه ک خونه و ماشینشو بفروشه .. ببین من راضیم فقط ی خونه بهم بده و ی مقدار پول میرم کار میکنم توه ...

بهش نگو میخوای مهریتو بگیری نره یهو خونه ماشین بنام کسی کنه 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

دختر خوب فکر میکنی امروز بری واسه مهریه سریع بهت میدن

یکی از نزدیکامون از دی 99 اقدام کردن تازه حکم اومده براش

ی مرحله هم باید بره تجدید نظر بعد هر 8 ماه ی سکه بگیره یعنی ددر بهترین حالت ممکن تا ززمستون طول میکشه

بهترره به فکر کار باشی

خونه و ماشین داره. پس اندازشم کمتر از ۳۰تومنه

پس قبل از درخواست مهریه و این کارا اصلا خبردارش نکن که بره به نام کسی بزنتش 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

راستی اگر قصد طلاق داری بهتره همسرت متوجه نشه  هروقت مهریه ات رو‌گذاشتی اجرا دادگاه بهش نامه میده خودش متوجه میشه چون اگه از الان تهدید به طلاق کنی اولن اموال خودش رو به نام دیگران میزنه و میگه من چیزی ندارم و مهریه ناچیزی بهت میده ...دومن طلاهای خودت و مدارک شناساییت رو از دسترس همسرت خارج کن یه جای امن نکهداری کن 

شوهرم نمیزاره برم بیرون ک گفتم زمانی ک خونه نیست وسیله هامو جمع کنم برم

اشتباه نکن کار طلاقتو سختتر نکن