2777
2789
مادرو خواهر ک ولش کن انگار وجود ندارن دوستم ندارم

پس اگر خونه رو ترک کنی عملا چیزی گیرت نمیاد چون همسرت چیزی بنامش نداره.لااقل بمون برای نفقه.که ازون ور فوقش ببخشی راحت طلاقت بده مگرنه سالها گیرشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمورد پانسیون هم تحقیق کن 

کار کن بعد اجاره شو بده 

راستی از دختر داییت مطمعنی که هست فردا فقط تو اواره نشی 

مهریه هم ماشینش بهت میرسه 

راستی همه مهریتو اول اجرا نزار کم کم بزار زیاد قسط طولانی نشه اولش چون چندتا میبرن باز از وکیل مشورت بگیر

خداروشکر  وضعیت شما اورژانسی نیست باید چند بار امتحان کنی دیگه

والا الان جواب دادن گف اصلا ما همچین چیزی نداریم ک ب کسی جا و پناهی بدیم فقط میتونین بیاین پرونده تشکیل بدین ماهی ۴۰۰ بگیرین😭😭😭😭

والا الان جواب دادن گف اصلا ما همچین چیزی نداریم ک ب کسی جا و پناهی بدیم فقط میتونین بیاین پرونده تش ...

باز همینم خوبه با یارانه میشه ماهی ۱ 

خودت هم برو کار پیدا کن فروشگاه اینا 

اول مطمعن شو بعد بزن تو جاده 

درمورد پانسیون هم تحقیق کن  کار کن بعد اجاره شو بده  راستی از دختر داییت مطمعنی که هست ف ...

پانسیون تحقیق کردم امنیت نداره امکان داره هم اتاقی هات وسیله هاتو سرقت کنن

همینم مونده طلاهامم ببرن دیگ چیزی ندارم

پانسیون تحقیق کردم امنیت نداره امکان داره هم اتاقی هات وسیله هاتو سرقت کنن همینم مونده طلاهامم ببرن ...

طلاهات چقدره برو خونه اجاره کن 

یا بخر 

البته هواست باشه کلاه نزارن سرت 

شده منطقه پایین تهران بخرین بدین اجاره 

یا با دختر داییت اجاره کنین ۴۰ متری اینا 

ی جای امن خب طبیعی نیست اگ این سوال سوال خیلی ها باشه؟؟؟؟ اگ همچین مکانی وجود داره پس این همه آدم ...

اگر مدرک پزشک قانونی داری که شوهرت بد سرپرست معرفی بشه شاید بهت مکان بدهن وگرنه غیر ممکنه

وای عزیزم چقد بده🙁گلم تو پدر یا مادر نداری ؟؟چون خونه خواهر و برادر نمیشه رفت،اما تنها کسی که یه زن بیوه میتونه بهش پناه بیاره خونه پدر و مادرشه☹امیدوارم مشکلت حل بشه ببین طلا و...هر چیزی که داری رو توی کیف مخفی کن یهو دیدی خواست از خونه بندازتت بیرون یا حالا هر اتفاقی ممکنه بیفته اینا رو از خودت دور نکن.