2777
2789
بابا یکبار رفتم تو تاپیک مادر زنم . زنه عکس موهاشو و خودشو گذاشت ی زنه ۴۵ ساله اینا . ی عالمه عکس دا ...

چون عکس شناسنامه شوهرشو گذاشت

اسم بچه‌ها توی شناسنامه‌ها با هم هم‌خوانی نداشت

تعدادشون رو اشتباه میگفت

اول ۳ تا بودن شدن ۷ تا یهو

تاریخ تولد خودشم یه جا ۶۱ بود یه جا ۶۳

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یک ماه تعلیق شدم چون درباره قطع برق حرف زدم و نظر دادم

منم جواب یکی دادم  که میگفت  زمان پادشان ایران قبل اسلام مثل کوروش صدها  زن داشتن ودختران زنده به گورمیکردن بااومدن اسلام اینا برچیده شد در حالی که اعراب عصر جهالت این کار میکردن و...نگم دوباره تعلیق میشم که خانمه داد نی نی یار این به مقدساتمون اهانت کرد که تعلیق شدم

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

فدات خوبم دوتاتون خوبین ؟ چی بگم خدایی تا الان باهاش برخوردی نداشتم اصلا 😁😂

خداروشکر خوبیم البته آمبولانس لازمم از خستگی 😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بابا یکبار رفتم تو تاپیک مادر زنم . زنه عکس موهاشو و خودشو گذاشت ی زنه ۴۵ ساله اینا . ی عالمه عکس دا ...

چرا عزیزم به همه بددهنی و پرخاشگری کرده 

یکم پیش تو دوتا‌پیک بودم فوش به همه میداد با یه کاربری دیگشم (سرودعشق)از خودش دفاع میکرد

حتی چند ماه پیش فوش پایین تنه به کاربرا میداد

این ضعف خودشه ک تاپیکایی ک قبلا کسی زدع و دردودل کردع رو میاد تو سرش میکوبه واقعا دلم میسوزه واسش

بآور کن شخصیتش فیکه

وگرنه من نهایت بتونم با دوتا بچه که کوچیک هم نیستن

روزی یه ساعت برم تو گوشی

اون چطوری با چند تا بچه وقت میکنه

خداروشکر خوبیم البته آمبولانس لازمم از خستگی 😁

اوه چه سخت  دیگه درجه چیز شویی ازین خستگیام داره  خسته نباشی الهی 😁  برا من ۹سالشه هنوزم ریختو پاش داره

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

همینو میخوام بدونم این نینی سایته عقب مونده چرا منو بخاطر ی کلمه باید تعلیق کنه؟

احمقن عزیزم

احمق و متجاوز و زن ستیز و توسری خور زیاد ریخته تو این سایت 

اینجا حق بگی بهت میگن غیر نرمالی و تا تاپیک حق میبینن گزارش میزنن

ولی متعصب ها و زن ستیز هارو تعلیق که هیچی بهشون نی نی سایت  VIP هم میدن😂😂

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

این خوبه من سال ۹۹ سر انتخابات اون ترامپ و بایدن گفتم چه فرقی داره سگ زرد برادر شغاله تعلیق شدم اینق ...

تعلیق نشیم اخه بایدن بااینا بود ترامپ ضد اینا شد سیاسی وتعلیق میگفتی گربه زرد برادر شغال

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

اره گلم جات خالی جمعه هم قراره با بقیه بریم

عه خوب به سلامتی تو روبی بهت پیام میدم

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بانو گل فارسی یا لاتین

فارسی خودشه

لاتین میدونم کدوم رو میگی

همون بنفشه

اینا از بروبچ سایبری ربیکاشونن🤪 که خط میدن بهش میگن بگو

و گرنه این زنه مادرزن اوایل دو تا قد قد میکرد پیش پیشش میکردی موش میشد میرفت تو سوراخش

پشتش به اینا گرمه

همه‌ی جنسیتای کاربری‌یاش زده زن

ولی با یه امیر نام ۸۴ به من گفت هول پسری!!! ای مرده‌شورتو ببرن بهم گفت کارآگاهی چون بهش گفتم تو که لابه‌لای بحثای خاله‌زنکی میپلکی اول به جنسیت خودت شک کن بعد به هویت من اونوقت روم ریپلای کرد چون جوابمو دادی یعنی هول پسری بدبخت توی واقعیت کسی نگاشم نکرد یکی ریپلایش کرد اینجا هوا برش داشت😂😂😂 آخرش من نفهمیدم این زنه یا بچس یا دختر۲۲ ساله پی شوهره یا مرد

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

منم یک ماه تعلیق شدم چون درباره قطع برق حرف زدم و نظر دادم

حق گفتی مگه امام علی نگفت حق گرفتنی  حق میگی اینجوری میکنن