2777
2789

سلام کسی ازمایش داده چکاپ کامل با هورمونی 

میدونید با دفترچه تامین اجتماعی هزینه اش چقدر میشه؟

بعد من این ماه پریود نشدم فقط لک دیدم میگن روز سوم بیا اشکال نداره؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

آزمایشات اوایل بارداریه؟ولسه من دو ماه قبل 870هزار شد با بیمه تامین اجتماعی

خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایشات اوایل بارداریه؟ولسه من دو ماه قبل 870هزار شد با بیمه تامین اجتماعی

نه باردار نیستم 

همینطوری تصمیم گرفتم ازمایش بدم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
من دکترم گفت آزمایش هورمونی نوشته نمیدونم مثل آزمایش شماس یا نه ولی تامین اجتماعی نداشت رفتم خصوصی ۶ ...

مگه میشع دوجا ازمایش داد؟

من رفتم گفتم cbcو انزیم های کبدی و هورمونی پرولاکتین و تستسترون و تیرویید و fsh و lh

چقدر گرون میشه هزینه اش😑

من چکاب هورمونی کامل دو هفته پیش رفتم آزاد گفت ۸۵۰ 

با بیمه تکمیلی جاریم رفتم رایگان بود

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
دکتر باید بنویسه ها

نوشته برام☹

یا خدا...من ک دفترچه ندارم چقدر میشه؟ چ ازمایشایی بود؟

خیلی بود ،همه انواع بیماری های ویروسی و عفونی ،rh،شمارش گلبول سفید و قرمز ،ادرار هم داره ،بخاطر عدم دفع پروتئین و کراتین ،اوره و اینا،همشو نگفتم خیلیه

خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋
من چکاب هورمونی کامل دو هفته پیش رفتم آزاد گفت ۸۵۰  با بیمه تکمیلی جاریم رفتم رایگان بود

تکمیلی ندارم  تامین اجتماعیه😑

پارسال خودم ۵تا هورمون فقط ازمایش دادم با دفترچه شد ۱۵۷تومن 

این دفعه نمیدونم چقدر بشه چکاپ و هورمونی کامل🤦🏻‍♀️

مگه میشع دوجا ازمایش داد؟ من رفتم گفتم cbcو انزیم های کبدی و هورمونی پرولاکتین و تستسترون و تیرویید ...

آره اونایی که تامین اجتماعی داشت پذیرش کرد بقیه اشو گذاشت رفتم خصوصی

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

آره اونایی که تامین اجتماعی داشت پذیرش کرد بقیه اشو گذاشت رفتم خصوصی

بیمارستان انجام دادین اول؟

نسخه بیرونم قبول میکنن؟