2777
2789
عنوان

مامانم فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ساقی جانم  عزیزم همین الان دیدم تاپیکت رو وای که چقدر ناراحت شدم و خدا میدونه چه حالی شد ...

مرسی عزیزدلم .هنوز باورم نمیشه دیگه کنارمون نیس .دلم میخواد برم پیش مامانم اصلا نفس کشیدنم برام سخت شده

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

خدا صبر بده ما رو هم توی غمت شریک بدون

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

خدا صبر بده بهت عزیزم .روحشون شاد 

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�
عنوانو دیدم‌ یه جوری شدم....💔خدارحمتشون کنه و صبر بده بهتون....🖤نمیدونم چی بگم...

آره منم تنم لرزید یهو 

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�
سلام عزیزم من تازه متوجه شدم ، واقعا متاسفم ، خدا رحمتشون کنه ،غم آخرتون باشه، خیلی سخته واقعا جاش ت ...

مرسی عزیزم . واقعا سخته .بزرگترین ترس زندگیم برام اتفاق افتاد .دیگه زندگی برام بی معنی شده

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
قراربود شنبه کیسه صفراشو عمل کنه اما یدفه کلیه هاش ازکار افتاد قبلش و قلبش وایساد😭

خدا بهت صبر بده عزیزم🖤

توی نی نی سایت بچه های میان درمورد اینجور چیزها گاهی اوقات پیام میزارن قلبم درد میگیره کاش خدا هیچ خونه ای رو بی مادر و پدر نکنه 🌸روحشون قرین رحمت 🖤تنها کلمه ای که میتونم برای هم دردی میتونم بهت بگم 🖤

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
مادر بزرگ پدر بررگ عمو کنار هم خاکن خیلی ارامش دارم😔

مامان بزرگ وداییم ومامانمم تویجاهستن .اما  فقط وجودمامانم منو اروم میکرد 

خیلی خیلی خیلی داغ مادر سخته الله جان بهت صبر بده  روحش قرین رحمت حق

واقعا سختترینه .نمیتونم تحمل کنم

خدا صبر بده ما رو هم توی غمت شریک بدون

ممنونم

تسلیت میگم سخت ترین درد دنیاس🥺💔

سختترینه .همه وجودم بی حس شده