2777
2789
عنوان

کمک برای خواستگاری

347 بازدید | 40 پست

من ۱۹سالمه و چن ماه دیگع میرم تو ۲۰حالا یه شنبه پسر خالم میخاد بیاد خواستگاری منم موندم چی جواب بدم پسر خوبیه یکم بی اعصابه ک خب خدمم هسم اما انگار حس میکنم قرار نیس ب اون سقف خواسته هام از شوهر با پسر خالم برسم از طرفی هم مامانم میگه خوبه با همین نامزد کن اما خب من دلم ب این ازدواج نیس و دلم میخاد با کسی ازدواج کنم ک بتونه منو اون سطح خوشبختی ک دلم میخاد برسونه هعی........😓

اگه تاپیک تو نیس ریپ نزن اوک؟

خب نکن بگو نمیخوام

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالشه کارش چیه

آیم پریدخت🦋 ۲۱ سالمه😁 یه دختر زود رنج😌 ولی مهربون...🤨 زندگی من از اونجایی شروع شد که فهمیدم سوپرمن وقت نمیکنه بیادو زندگی منو نجات بده🙄پس خودم دست بکار شدم! 🌻💛حتی اگه خارَم باشی بلاخره یکی پیدا میشه که دوستت داشته باشه🌝🌵         

بزرگترین اشتباهت اینه منتظر کسی هستی خوشبختت کنه تنها کسی میتونه خوشبختتت کنه خودتی دخترجون

باهاش صحبت کن بهش بگو باید اخلاقت اینارو تغییر بدی با عقل تصمیم بگیر دل خیلی اشتباه میگه 

خودت فک کن ببین مناسبه یا نه حتما ممانت یه چیزی میدونه و شاید پسرخواهرشه بخاطر لینه

با پسر خالم صحبت کردم و گفتم ک چه چیزایی میخام از زندگیه مشترک 

و فک میکنم ک اون نمیتونه شوهر ایده آل باشع ن برا من ن برا ی دختر دیگع

اگه تاپیک تو نیس ریپ نزن اوک؟

بیخیال بابا. به مامانت بگو مگه تو میخوای باهاش زندگی کنی؟ طبیعیه چون پسر خواهرشه بهت اصرار کنه و بخواد دامادش بشه. اول اینکه اصلا ازدواج فامیلی رو قبول ندارم به دلایل زیادی، بعدشم هر دوتون بی اعصاب باشید اصلا نمیتونید دوام بیارید چون توی دعوا یکی تو بگی یکی اون کار به جاهای باریک میکشه در صورتیکه اگر یه طرف صبور باشه میشه کنار اومد. از همه مهم تر دوسش نداری و اونم مشخصه موقعیت خوبی نداره. سنتم که هنوز کمه واقعا برای ازدواج بنظرم هنوز کلی زمان داری و موقعیت های خوب برات پیش میاد بخصوص تو دانشگاه و محل کار

عجله نکن. بنظرم اصلا نباید میگفتی که بیاد که توی عمل انجام شده و رودربایستی قرار بگیری. باید میگفتی فعلا قصد ازدواج نداری

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»