2777
2789
عنوان

روتین موهاتون چیه؟

216 بازدید | 19 پست

سلام روتین موها تون چیه من موهام خشکه بعد حمام ماسک مو و گاهی وقتی نرم کننده میزنم بعد شامپو کردن، بعد حمام هم اسپره دوفاز و بعضی وقتا سشوار البته با باد خیلی داغ نباشه و فاصله میدمتا موهام نسوزه، قبل حمام هم موهام روغن بادام یا ارگان میزنم حسابی روغن مالی میکنم بعد میرم حمام البته میزارم روغن یه 10دقیقه بمونه شما چیکارا میکنید جنس موهاتون چیه؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ماسک مویی‌ میزنی ؟؟؟ من خیلی موهام خشک و کم پشت شده کلا با جزییات میگی کاراتو ؟

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
چ ماسک مویی‌ میزنی ؟؟؟ من خیلی موهام خشک و کم پشت شده کلا با جزییات میگی کاراتو ؟

چشم صب کن از مرحله اول تایپ کنم برات، اول که هنوز حمام نرفتم خب موهام روغن میزنم هم ریشه هم ساقه روغن های گیاهی که اگه اصل بخری بهتره زیتون و...  من بادام میزنم میزارم 10دقیقه بمونه رو موهام، به ابرو هم میزنم بادام ابرو پر پشت میکنه و ریشه محکم، بعد 10 دقیقه میرم حمام با شامپو میشورم بعدش به ساقه موهام نرم کننده میزم البته همیشه نه،  مثلا دوهفته ایی یبار یا برا مهمونی خاص که موهام بخام براشینگ کنم،  و بعدم ماسک مو قابل شست و شو تا موهام احیا و نرم بشه، بعدم که اومدم بیرون اسپره دوفاز میزنم و اگه حوصلم شد سشوار 

چشم صب کن از مرحله اول تایپ کنم برات، اول که هنوز حمام نرفتم خب موهام روغن میزنم هم ریشه هم ساقه روغ ...

ممنون عزیزم از توضیحت ❤

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

اسم  شامپوتم میگی ؟ ببخش من هی سوال میپرسم