2777
2789
عنوان

مشکلم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 54 پست
ببخشید ولی درک نمیکنم یه نفر رو خیلی خیلی دوس داشته باشی ولی باهاش دعوا کنی، دیگه چه برسه به ای ...

منطق منم همینه وقتی کسیو دوستداری نمیتونی هر چیزی بهش بگی و داغونش کنی

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
درست مث من. تا چیزی م بگه انقد گریه میکنم اصلا امون نمیدم حرف بزنه

دقیقا من گریه میکنم منت می زارم فحش میدم تا حرفی می زنه قهر میکنم 

عضوگروه ابی مانکن های زیبا وزن شروع رژیم ۶۹ووزن فعلی بعد از گذشت یک هفته ۶۷ووزن هدف ۵۷ وبازم بعد از گذشت یک هفته ۶۶ کیلو  ودوباره بازم وزن فعلی ۵۵.۵وبازم بعد از یک هفته ۶۳.۹۰۰ خدایا ممنونم   خدا چرااخه وزن فعلی ۶۵   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درستش اینه ولی من خر .گاو نمی تونم 

عضوگروه ابی مانکن های زیبا وزن شروع رژیم ۶۹ووزن فعلی بعد از گذشت یک هفته ۶۷ووزن هدف ۵۷ وبازم بعد از گذشت یک هفته ۶۶ کیلو  ودوباره بازم وزن فعلی ۵۵.۵وبازم بعد از یک هفته ۶۳.۹۰۰ خدایا ممنونم   خدا چرااخه وزن فعلی ۶۵   

بخدا زندگی رو برا خودم جهنم کردم اصلا لذت نمیبرم. خواهرم میگه تو خیلی پرتوقعی راس میگه. دوروبرامون همشون حسرت زندگی منو دارن ولینن خاک بر سر خودم از زندگی م لذت نمیبرم چون خودم زهرش میکنم

سعی کن از اون محیط دور شی برو تو اتاق مثلا، یا حموم، داد و هوارها و اعصاب خوردی هاتو ببر جای دیگه

بنویس حرفاتو بعد یا مچاله یا ریز ریز کن بریز دور آروم میشی، چندتا بالش بذار گل دیوار با مشت بزن، خلاصه عصبانیتت رو یه جوری خالی کن ولی نه رو همسرت.

من خودم همه ی حرفا و اعصاب خوردی هامو همون لحظه یا چند ساعت بعدش میارم اینجا توی پی وی به یه دوست خوب میزنم. آروم میشم

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

دقیقا 🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

دقیقا من گریه میکنم منت می زارم فحش میدم تا حرفی می زنه قهر میکنم 

آییی گفتی منم همینجوریم. ولی در مقابل شوهرم بیچاره انقد آروم و باشخصیته اصلا حرف زشت و فوش نمیزنه.بخدا انقد بهش حسودی م میشه بعضی وقتا میگم کاش منم مث اون اروم و فهمیده بودم. نه با کوچیکترین حرفی وحشی شم

بخدا زندگی رو برا خودم جهنم کردم اصلا لذت نمیبرم. خواهرم میگه تو خیلی پرتوقعی راس میگه. دوروبرامون ه ...

مثل من مامانم می گه ببین کی ازت خسته می شع کی ازت میبره ومی ره دم دم به دقیقه هم بهش می گم از یه روز طلاق می گیرم ولی با این قکر که بره یه زن دیقه بگیره واون با هاش خوب باشه واونو بیشتر از من دوست داشته باشه من می میرم من کلن با این اخلاقم نمی تونم یک ساعت بدون اون بمونم 

آییی گفتی منم همینجوریم. ولی در مقابل شوهرم بیچاره انقد آروم و باشخصیته اصلا حرف زشت و فوش نمیزنه.بخ ...

مثل من اون تنها حرفی که به جواب فحشام می ده اینه که پحشی خودمی دیگه چی کار کنم 

سعی کن از اون محیط دور شی برو تو اتاق مثلا، یا حموم، داد و هوارها و اعصاب خوردی هاتو ببر جای دی ...

خیلی سعی میکنم زود ازش دور شم ولی تا اون حرفو نزنم اروم نمی شم 

مثل من مامانم می گه ببین کی ازت خسته می شع کی ازت میبره ومی ره دم دم به دقیقه هم بهش می گم از یه روز ...

منم همینطوری م😔😔😔وقتایی که سرکاره دلم براش تنگ میشه یه وقتایی به نبودنش فکر میکنم دیوونه میشم اصلااا نمیتونم.

منم همینطوری م😔😔😔وقتایی که سرکاره دلم براش تنگ میشه یه وقتایی به نبودنش فکر میکنم دیوونه میشم اصل ...

نمی دونم چی کار کنم دیگه از این وضیعت خسته شدم از بی حوصله وناراحت دیدنش خسته شدم