2777
2789
عنوان

مشکلم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 54 پست
چرا عصبانی میشه ولی باید کنترل کنه خودشو چون خیییلی به رابطه صدمه میزنه. در طول زمان حرمت و احترامی ...

اگه به این باشه من نزاشتم حرمتی بمونه 

عضوگروه ابی مانکن های زیبا وزن شروع رژیم ۶۹ووزن فعلی بعد از گذشت یک هفته ۶۷ووزن هدف ۵۷ وبازم بعد از گذشت یک هفته ۶۶ کیلو  ودوباره بازم وزن فعلی ۵۵.۵وبازم بعد از یک هفته ۶۳.۹۰۰ خدایا ممنونم   خدا چرااخه وزن فعلی ۶۵   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه به این باشه من نزاشتم حرمتی بمونه 

یه فکر اساسی کن، آدمه سنگ که نیست یه روزی صبرش تموم میشه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

وای منم همینجوری م. نمیدونم چه مرگمه دارم دستی دستی زندگی مو خراب میکنم😔

دقیقن همه افسوس زندگیمو می خورن به خدا خودش می گه تا عمر دارم بکشیم هم طلاقت نمی دم 

عضوگروه ابی مانکن های زیبا وزن شروع رژیم ۶۹ووزن فعلی بعد از گذشت یک هفته ۶۷ووزن هدف ۵۷ وبازم بعد از گذشت یک هفته ۶۶ کیلو  ودوباره بازم وزن فعلی ۵۵.۵وبازم بعد از یک هفته ۶۳.۹۰۰ خدایا ممنونم   خدا چرااخه وزن فعلی ۶۵   
با بیچاره شب کلی دعوا کردم جامو هم جدا کردم صبح اومده کلی قربون صدقم رفته گفته ظهری می ریم بیرون&nbs ...

خوش بحالت اون وقت من دیشب شوهرم سر چیز الکی یه عالمه فحش داد دست هم روم بلند کرد بعدشم جاش جدا کرد و قهر کرد صب هم پاشد رفت

آقایون توی تاپیک من نیان وگرنه گزارش میشن 

تمرین کن وقتی یه حرفی رو می‌شنوی یه کم سکوت کنی بعد جواب بدی. به خودت هی بگو هر حرفی رو نباید جواب داد. وقتی سکوت کنی بعد هر حرف، زمان بیشتری واسه عاقلانه حرف زدن داری. احتمالا مشکلت اینه تو دعوا فق میخوای جواب بدی. بعدم بپذیر هر آدم خوبی و بدی رو با هم داره. اگه موقع دعوا یاد خوبی های همسرت بیفتی، انقدر واکنش بد نشون نمیدی. 

اونوقت من شوهرم همش داد و بیداد میکنه و فحش میده بعدشم قهر میکنه و حتی معذرت خواهی هم نمیکنه 😭😭

به خدا بیچاره هزار بار میقه گوه خوردم

خوش بحالت اون وقت من دیشب شوهرم سر چیز الکی یه عالمه فحش داد دست هم روم بلند کرد بعدشم جاش جدا کرد و ...

خدا به دلت ارامش بده منم ادم بکنه 

دقیقن همه افسوس زندگیمو می خورن به خدا خودش می گه تا عمر دارم بکشیم هم طلاقت نمی دم 

بخدا من از خودم خسته شدم همش میگم چرا نمیتونی عین ادم رفتار کنی چرا. هربار بخودم قول میدم سنجیده و درست، رفتار کنم، ولی با کوچیک ترین حرفی میریزم بهم پاچه میگیرم صدامو، بلند میکنم. 😔 خواهرم همیشه نصیحتم میکنه ولی من نمیتونم درست رفتارکنم

یه فکر اساسی کن، آدمه سنگ که نیست یه روزی صبرش تموم میشه

چی کارکنم اخه هرموقع بعد دعوا میگم دفعه بعد خودم رو کنترل می کنم ولی بازم نمی تونم 

بخدا من از خودم خسته شدم همش میگم چرا نمیتونی عین ادم رفتار کنی چرا. هربار بخودم قول میدم سنجیده و د ...

دختر تو که عین منی منم دقیقا این طوریم موندم چی کار کنم اخه