2777
2789
عنوان

مشکلم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 54 پست
وای وای وای درست مث من.  من جوری کوبنده محکم جوابشومیدم که انگار اگه جواب ندم میمیرم.

اره منم بیچاره دیگه سرشو می ندازه زمین چیزی نمیگه بعد من هی حرف بد می زنم که جواب ده ولی اون نجیب تر از این حرفاس 

عضوگروه ابی مانکن های زیبا وزن شروع رژیم ۶۹ووزن فعلی بعد از گذشت یک هفته ۶۷ووزن هدف ۵۷ وبازم بعد از گذشت یک هفته ۶۶ کیلو  ودوباره بازم وزن فعلی ۵۵.۵وبازم بعد از یک هفته ۶۳.۹۰۰ خدایا ممنونم   خدا چرااخه وزن فعلی ۶۵   
بخدا منم خودم افسرده شدم. همش مواظب حرف نسنجیده ی نزنم ولی تو یه لحظه بندو آب میدم

چی کار کنیم اخه مندیگه واقعا دارم هم عذاب می کشم اونم عذاب می دم 

عضوگروه ابی مانکن های زیبا وزن شروع رژیم ۶۹ووزن فعلی بعد از گذشت یک هفته ۶۷ووزن هدف ۵۷ وبازم بعد از گذشت یک هفته ۶۶ کیلو  ودوباره بازم وزن فعلی ۵۵.۵وبازم بعد از یک هفته ۶۳.۹۰۰ خدایا ممنونم   خدا چرااخه وزن فعلی ۶۵   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث بچه های کوچیک که مدام از مادرشون بهونه میگیرن شدم اونم مث مادرا فقط صبوری میکنه. میدونم دوسم داره ...

من انقدر که اذیتش میکنم مدام بهش می گم دوستم داری تورو خدا دوستم داری 

یه روز حرف بچه زدم گفت ما همش باهم دعوا داریم من، نمیتونم دو کلمه حرف بزنم تو از کوره در میری یه بچه بیاریم بندازیم این وسط براچی. اون روز دیگه فهمیدم چقد رفتارام زشت بوده و چه باوری بهش دادم از خودم بدم اومد که چرا نمیتونم مث ادم رفتار کنم

عزیز این کنترل نداشتن بیماریه و باید درمان بشه کسی که سرطان داره با قول دادن نمیتونه درمان بشه و باید بره زیر نظر پزشک اگه برای خودتون و همسرتون و زندگیتون ارزش قائلید برید پیش یه روانپزشک و دوره درمانتونو کامل کنید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

با مشاوره ۱۴۸۰ تماس بگیر 

شاید لازم باشه یه مدت دارو بخوری . ناراحت نشو من خودمم اسنترا میخوردم برای بهبود خلق و خو و کاهش استرس  .....

بعدم شاید شوهرت یکاری میکنه ک‌تو به این مرز میرسی.  فقط خودتو مقصر ندون 

یه جاهایی مثل هلال احمر مشاوره های مناسب دارن 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
خیلی سعی میکنم زود ازش دور شم ولی تا اون حرفو نزنم اروم نمی شم 

خب پس برو پیش یه مشاور خوب گلم

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!