2777
2789
عنوان

نی نی سایت همش شده دروغ

145 بازدید | 16 پست

ماجرا زهرا رو که دیدم و قبل از اون جریانات دیگه رو فهمیدم اصلا مثل قبل نیست این سایت همش دروغ شده 

خدایی احساسات مردم رو اینقدر به سخره نگیرین🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

سرشکِ گوشه گیران را چو دریابند، دُر یابند🩷🌸

خوبه ز تاپیک درستی دیدیم امروز

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه حال آدمو به هم‌میزنن یکیشونم همین‌یه ساعت پیش تاپیک‌زده بود از شدت پولداری داشت ازحال میرفت 

همش دروغ دروغ 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

ازوقتی کرونا شد شدیدتر شد دروغا

من فقط یبار سرکار رفتم اونم‌ سر قضیه اریا بود

بعد اون هیچیو باور نکردم اینجا

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

چقدر اینجارو جدی میگیرین 😄 کل سایت شده کاربر زهرا.

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
فضای مجازی کجاش راسته که حالا این دورغ باشه

وای گل گفتی کل اینستا دروغ میگن شاخ دار 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼