الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه فکر خوبی کردی اگه نگه داشتن پولاش خیلی برات سخت بود رو کمک منم حساب کن🤣🤣
من بلد نیستم وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
دوست عزیز کمی خساست بد نیس ..البته زیادشم خوب نیستا ...دخترایی که کمی پس انداز بلدن در زندگی فردی و مشترکشون خیلی موفق ترن
من بلد نیستم وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
من خودمم خسیس نیستم اما از ولخرجیم خوشم نمیاد و دختر حساب گریم و از نظر بقیه خیلیم خوبه 🙃🙃