2777
2789
عنوان

این چه ظلمیه که داره به کنکوری هامیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا منطقه دو اینجوریه پس

عزیزم به منطقه نیست که 

منم منطقه دوام 

پذیرش فرهنگیان امسال بومی بود 

از شهر من فقط ۱۲ نفر میخواستن 

درصورتی که مثلا از دزفول ۲۰ نفر فقط ابتدائی پذیرش داشت

الهی هر آنچه که خیر است  ومانمیدانیم✨🌱
منم خیلی حالم بد بود تا اینکه  اینو دیدم  بنده خدا واقعا سخته

من خیلی ناراحتم واقعا دارم افسردگی میگیرم از این همه بی عدالتی دستمونم به جایی بند نیست

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪

والا ۱۵۰۰۰ و ۳۰۰۰۰ هردوتاش رتبه های فضایین😂😂😂

فرقی نمی کنه کدوم به بچه های مردم درس بده

بعدم فرهنگیان پذیرشش استانیه فکر کنم و بستگی به نیاز منطقه داره.یه سری رشته ها شرایطشون اینجوریه دیگه...

💍👩‍❤️‍👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع
خب عزیزم محل زندگی اون به تعداد معلم بیشتری نیاز بوده با توجه به ظرفیت های محل زندگی دعوت میکنن مثل ...

محل زندگی اون یه ساعت با من فاصله داره من حتی مجازم نشدم رتبه ۳۰هزار می‌دونی یعنی چی لای کتابم باز نکرده مفت قرارم استخدام بشه

وای توی انسانی با ۳۰ هزار مگه قبولی وجود داره؟ عمرا قبول شه تو انسانی باید حداقل زیر ۱۵ هزار باشی ...

فعلا که دعوت به مصاحبه شده

عزیزم من امسال  اولین کنکورمودادم  مجازشدم بارتبه ۱۰ هزار  متاهل  بایک فرزند  

بزرگسال خوندم  باهزینه های هنگفت  وبدون معلم وآموزش بخاطر تاهلم  ولی چیشد  به مصاحبه دعوت نشدم  ولی یکی که توتاپیکام  هست  با۱۴ هزار دعوت شد 😔😔

دهم روتومنطقه  ۱   تومورهای دولتی خوندم 

دوسال آخرو بخاطرازدواجم  درمنطقه  ۳ وبزرگسال 

منطقمو  ۱ زدن توکنکور  اونم  بگم  توپایین شهرش بودم  که ازامکانات تحصیلی  تواون  یک سال استفاده  کنم😪😪😪😪😪نمیدونم دردامونو به کی بگیم 

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
محل زندگی اون یه ساعت با من فاصله داره من حتی مجازم نشدم رتبه ۳۰هزار می‌دونی یعنی چی لای کتابم باز ن ...

شاید دروغ گفته

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
تهران خیلی زیاد میگیره کاش تهران بودی

من اصلا مسئله م قبول شدن نیست نخوندم مجاز نشدم ولی چرا باید کسی نمونه ولی دعوت به مصاحبه بشه

عزیزم به منطقه نیست که  منم منطقه دوام  پذیرش فرهنگیان امسال بومی بود  از شهر من ف ...

اون کسی که دعوت به مصاحبه شده شهرمون یکیه من منطقه ۲اون۳