2777
2789
عنوان

این چه ظلمیه که داره به کنکوری هامیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 48 پست
والا ۱۵۰۰۰ و ۳۰۰۰۰ هردوتاش رتبه های فضایین😂😂😂 فرقی نمی کنه کدوم به بچه های مردم درس بده بعدم فر ...

میدونم و امیدی هم به قبولی نداشتم ولی این رتبه تو شهر من قبول شده یک ساعت با ما فاصله مکانی دارن

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا مسئله م قبول شدن نیست نخوندم مجاز نشدم ولی چرا باید کسی نمونه ولی دعوت به مصاحبه بشه

فک کردی معلم شدن تو ایران چیز خاصیه عزیزم؟

خب شهر ایشون نیاز داش شهر شما نداشت

شما که تا اونجا نمیتونسی بری

دیگه وضعیت همینه حقوق معلما خیلی کمه برا همین چون رتبه های بالا نمیرن معلمی مجبورن رتبه های پایینو قبول کنن

قانع شدین؟

منم اون یار شیرین منم اون یار با ناز
عزیزم من امسال  اولین کنکورمودادم  مجازشدم بارتبه ۱۰ هزار  متاهل  بایک فرزند &nb ...

چی بگم واقعا تحملش خیلی سخته

ربطی نداره امسال دو برابر ظرفیت دعوت شدن نصفشون ردن دوست شمام جزو ردشدگانه 

کاش اینطوری باشه و عدالت برقرار بشه

من اصلا مسئله م قبول شدن نیست نخوندم مجاز نشدم ولی چرا باید کسی نمونه ولی دعوت به مصاحبه بشه

خب عزیزم معلممممم نیاز داره کشور 

مجبورن دعوت کنننننن

فک کردی معلم شدن تو ایران چیز خاصیه عزیزم؟ خب شهر ایشون نیاز داش شهر شما نداشت شما که تا اونجا نمی ...

کلا یه ساعت فاصله داریم توی به شهر منطقه فرق می‌کنه هر کسی اگه بدون خواندن قبول بشه یه ساعت فاصله چیزی نیس میره

فک کردی معلم شدن تو ایران چیز خاصیه عزیزم؟ خب شهر ایشون نیاز داش شهر شما نداشت شما که تا اونجا نمی ...

رتبه های سه رقمی دنبال معلمین حتی اگه حقوقش کم باشه افرادی هستن که دارن براش زحمت میکشم ناعادلانه با رتبه نجومی کسی قبول بشه

کلا یه ساعت فاصله داریم توی به شهر منطقه فرق می‌کنه هر کسی اگه بدون خواندن قبول بشه یه ساعت فاصله چی ...

آهان من فک میکردم شما با یه ساعت خیلی مشکل دارین

اره عزیزم چه مشکل داشتی چه نداشتی خیلی بی عدالتیه 

ولی مگه هر سال بومی نیست؟

رتبه های سه رقمی دنبال معلمین حتی اگه حقوقش کم باشه افرادی هستن که دارن براش زحمت میکشم ناعادلانه با ...

اره راس میگی عزیزم من اشتباه کردم