2777
2789
عنوان

شیوه درس خوندن

859 بازدید | 25 پست

سلام خانوما🤍 ببخشید می خواستم منو راهنمایی کنید من امسال پایه دهم هستم و استرس خیلی زیاد دارم رشتم تجربیه کسی می تونه راهنماییم کنه روزی چند ساعت و چقدر بخونم استرس زیاد من برای زبان و شیمی هسته 😔 اگه ممکنه راهنماییم کنید شاید استرسم کمتر شد

خاطرات مثل خون ازم میرن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیمی ک کاری نداره و زبانم همینطور ولی خو البته شاید کلاس نرفته باشی و زبان تخصصی نی ک🤨

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

عزیزم اولش ک استرس رو ازت خودت دور کن تا توانایی این رو داشته باشی بتونی درس بخونی 

خوب حالا چیکار باید کنی تا استرس اول کم بشه سعی کن آب بخوری ورزش کنی و موزیک گوش بدی وفتی داری ورزش گوش میکنی وقتی میخاییی درس بخونی محل استراحت و محل درس خوندن رو جدا کن مثلا روز اول ۴ ساعت بخون روز دوم نیم ساعتت نیم ساعت بهش اضافه کن نکات کلیدی رو همه رو بنویس تا مجبور نشی کل کتاب رو بخونی  دوباره میگم آب رو فراموش نکن و آب بخور محیط باید ساکت باشه چون صدا هم ممکنه استرس زیادی بهت وارد کنه من خودم اینجوریم وقتی امتحان مهمی دارم باید ساکت باشه همه جا ممکنه استرس بگیرم و اینکه قبل از خوندن درس حتما یکم ریاضی یا فرمول مسئله حل کن تا سلول های خاکستریت فعال بشن ورزش هن حتما انجام بدی و در آخر موفق باشی عزیزم ♥️🌹

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

منم امسال دهم تجربی ام

پیشاپیش همین الان ریاضی و فیزیک رو یکم شروع کن

بعدش با برنامه ریزی درس بخون.. قشنگ بشین برای خودت برنامه ای بریز که توی تفریح هم باشه.. یه برنامه درست و حسابی

واقعا برنامه خیلی مهمه

شیمی ک کاری نداره و زبانم همینطور ولی خو البته شاید کلاس نرفته باشی و زبان تخصصی نی ک🤨

شاید بتونم با شیمی کنار بیام ولی زبان نه هیچی بارم نیسته حتی اگه یک رشته خوبی هم قبول شم زبانم‌خوب نباشه چیکار کنم؟🤦🏼‍♀️

شاید بتونم با شیمی کنار بیام ولی زبان نه هیچی بارم نیسته حتی اگه یک رشته خوبی هم قبول شم زبانم‌خوب ن ...

کلاس برو 

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
عزیزم اولش ک استرس رو ازت خودت دور کن تا توانایی این رو داشته باشی بتونی درس بخونی  خوب حالا چ ...

سر و صدا که زیاد هست یک برادر کوچیک دارم اصلا نمی فهمم چیکار کنم 

منم امسال دهم تجربی ام پیشاپیش همین الان ریاضی و فیزیک رو یکم شروع کن بعدش با برنامه ریزی درس بخون ...

مشکلم همینه نمی‌تونم برنامه بچینم(

و اینکه ب خودت زیادی فشار نیار خیلی آروم و ریلکس باش هر موقعه مغزت توانایی درس خواندن رو داشت بخون غذا خوردن رو فراموش نکن سر موقع بخور 

حالا از اینکه گفتم هر موقعه مغزت توانایی داشت بخون درس چیه 

ببین اگه میتونی صبح زود بیدار شی تا بعدظهر بخونی خوب این کارو کن  و اگر نمیتونی و باید خواب باشی تا ۱۱ یا ۱۰ اط بعدظهر  مثلا ساعت ۱ شروع کن

من خودم ساعت ۱ شروع میکنم چون ممکنه تاساعت ۱۱ یا ۱۲ خواب باشم 

شب قبل کار های ک باید روز بعد انجام بدی رو بنویس توی دفترچه ساعت کارا و اتمام کار رو هم بنویس 

و تفریح کردن و فیلم نگاه کردن رو فراموش نکن قطعا در روز حداقل ۲ ساعت هم برای خودت وقت بزار محو درس زیادنشو ک قیافت پژمرده بشه و بی حال و خسته بشی

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

[QUOTE=250140833] سر و صدا که زیاد هست یک برادر کوچیک دارم اصلا نمی فهمم چیکار کنم [/QUOTE

اتاق جدا داری ؟