2777
2789
عنوان

خانم های شاغل و بچه دوم

2281 بازدید | 42 پست

سلام دوستان

من یه پسر تقریبا یک  سال و نیمه دارم

شاغل هستم از ۸صبح تا ۳ عصر

میخواستم بدونم شما چطور با وجود شغل، و بچه دوم، همه چیز رو مدیریت می کنید؟ الان مادر شوهرم هست گاهی کمکم میکنه ولی ممکنه برای زندگی برگرده شمال، مادر خودم هم گفته نوه نگه نمی داره چون مریضه، با همه این شرایط بنظرتون برای بچه دوم اقدام کنم؟ چون دوست ندارم بچه م تنها بمونه و خیلی خانواده دوست هستم

این فقط ی مشورته، ممنون میشم تجربه تون رو بگید

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

من ۳تا شیر ب شیر دارم و عید بعد از تعطیلات استعلاجی زایمانم تموم میشه و از حالا کاسه چ کنم برا بچه هام گرفتم دستم...صبح کار شم هزار بدبختی دارم شبکار شم بازم ی جور دهنم سرویس ه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سن پسرتون یکم کمه. اگر میخواید اقدام کنید بذارید لااقل دو سالش بشه که کامل شیر خورده باشه وقت ...

اره اردیبهشت دیگه میشه ۲ سال من میخوام تیر و مرداد دیگه اقدام کنم ک تا دومی ب دنیا بیاد پسرم بشه ۳ سالش،۹ ماه هم مرخصی زایمان دارم تا برگردم سرکار پسر بزرگم بشه نزدیک ۳ سالش،

پیش مادر شوهرم میمونه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
سلام من با اومدن کوچولو دومم کارم و مجازی کردم اینجوری وقت بیشتری کنارشونم

متاسفانه کار من اداریه باید حتما سرکار باشم

عزیزم منم سک بچه سه ساله دارم و شاعلم ولی اصلا نمیتونم به دومی فکر کنم قطعا دومی بیاد باید براشون پ ...

چندسال دیگه بهونه میگیره 😔

متاسفانه کار من اداریه باید حتما سرکار باشم

من اموزشگاه داشتم البته با شراکت

الان دوساله و نیمه مجازی کردم

درسته تایم بیشتری درگیرم ولی بیشتر تو خونه ام

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
من ۳تا شیر ب شیر دارم و عید بعد از تعطیلات استعلاجی زایمانم تموم میشه و از حالا کاسه چ کنم برا بچه ه ...

خدا حفظشون کنه

کمک دست نداری؟

من اموزشگاه داشتم البته با شراکت الان دوساله و نیمه مجازی کردم درسته تایم بیشتری درگیرم ولی بیشتر ...

اینجوری ک عالیه

خیلی سخته بنظرت از پسش بر میای دو بچه پشت سر هم کار بیرونو خونه

میخوام سال دیگه ک پسرم دو نیم سالشه اقدام کنه تا دومی بیاد این بشه ۳ سالش، ۹ ماه هم مرخصی زایمان دارم تا برگردم سرکار میشه تقریبا ۴ سالش

بنظرت برنامه م چطوره؟

اره اردیبهشت دیگه میشه ۲ سال من میخوام تیر و مرداد دیگه اقدام کنم ک تا دومی ب دنیا بیاد پسرم بشه ۳ س ...

عزیزم اطراف من اکثر خانم شاغل، برای بچشون پرستار گرفتن. 

اگر شرایطش رو دارید که پرستار بگیرید عالیه

اداره شما این طرح که اگر فرزند زیر ۶ سال داشته باشید ساعت کاریتون در هفته به جای ۴۴ ساعت،  ۳۶ ساعت هست رو اجرایی نکرده؟

نهایتا یکی دو روز در هفته رو هم دورکاری انجام میدید

بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَت؟!