2777
2789
عنوان

خانم های شاغل و بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 42 پست
وای چه جراتی برای بچه سومی بنظرم برای یک خانم شاغل دوتا واقعا کافیه

هم شرایط مالیش اوکی هم همسرش میتونه

کار همسر ازاد(پیمانکارساختمان)

ولی چون دیابت گرفت دکتر گفت ی خورده خطرناک دیگه دست کشید

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم شرایط مالیش اوکی هم همسرش میتونه  کار همسر ازاد(پیمانکارساختمان) ولی چون دیابت گرفت دکتر گ ...

بچه های من کوچیک خیلی گریه می کزدن برای همون تنم می ارزه از بچه کوچیک شاید بچه هاشون ارومن

الان تابستونا با همن اولی دومی رو کلاس می بره و میاره ولی کلا خیلی سخته چون نظارت کامل روشون ندارم م ...

ای جان عزیزم چ با محبته😍😍

اره قبول دارم تا ی مدت واقعا سخته ولی میگم هم این بچه م تنها نمونه هم خودمون پیر بشیم بچه هام بیان پیشم با نوه و عروس و داماد

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
به نظر من برنامه ات عالیه نترس خدا کمک می‌کنه اختلاف سنی بچه ها من سه ساله عالیه انقدررر باهم بازی م ...

اره بنظر خودمم برنامه م خوبه اگه خدا کمکم کنه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
من بچه دومم رو اولی هفت ساله بود اوردم تا سه سالگی دومی پرستار گرفتم بعدش بزرگ هوای کوچیک روداشت

ای جان عزیزم خدا حفظشون کنه😍

خوبه پس. اگه خیلی بچه دوست دارید برید دکتر برای دوقلویی    دیگه زحمتش یه باره..

نه ۳ تا رو نمی کشم😂

۲ تا خیرشو ببینی😂

نه ۳ تا رو نمی کشم😂 ۲ تا خیرشو ببینی😂

ببین یه بنده خدایی دخترش ۸/۹ ساله بود که اقدام کرد برای بارداری. یهو زد و دو قلو شد

همین چند روز پیش به دنیا اومدن بچه هاش

انقدر ماشاالله شاد و شنگوله  انگار نه انگار زایمان کرده

چون گفتید خانواده دوست هستید گفتم اینو. روش یکم فکر کن، یکمم عکس دو قلو ببین شاید هوس کردی  

بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَت؟!
ای جان عزیزم چ با محبته😍😍 اره قبول دارم تا ی مدت واقعا سخته ولی میگم هم این بچه م تنها نمونه هم خ ...

بنظرم دوتا بچه خوبه ولی برای ما که شاغلیم کنترل و نظارت سخت میشه من بیشتر نگران تربیت هستم تا سختی های دیگه

ببین یه بنده خدایی دخترش ۸/۹ ساله بود که اقدام کرد برای بارداری. یهو زد و دو قلو شد همین چند روز پی ...

خدا نکشتت دختر😂😂😂

بنظرم دوتا بچه خوبه ولی برای ما که شاغلیم کنترل و نظارت سخت میشه من بیشتر نگران تربیت هستم تا سختی ه ...

اره فکرم ب همه این موارد خیلی مشغوله