2777
2789
عنوان

خانم های شاغل و بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 42 پست
عزیزم اطراف من اکثر خانم شاغل، برای بچشون پرستار گرفتن.  اگر شرایطش رو دارید که پرستار بگیرید ...

چرا مرخصی بانوان دارم روزی ی ساعت

ولی دورکاری نمیدن چون کارم اجراییه، شنبه تا چهارشنبه میرم پنجشنبه جمعه تعطیلم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مرخصی بانوان دارم روزی ی ساعت ولی دورکاری نمیدن چون کارم اجراییه، شنبه تا چهارشنبه میرم پنجشنبه ...

یعنی با اون یک ساعت ، شما تا ۳ سر کارید؟

اگر بتونید بیارید که اختلاف سنشون زیاد نشه خیلی خوبه..

شرایط گرفتن پرستار رو دارین؟

چند سال دیگه تا بازنشستگیتون مونده؟

بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَت؟!
عالیه که  من دومی رو باردارم ۵ شنبه ها هم سرکارم  دعا کن پرستار خوب گیر بیارم

مبارک باشه عزیزم 😍

اولی چندسالشه؟

انشالله گلم همه برات خیر باشه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
یعنی با اون یک ساعت ، شما تا ۳ سر کارید؟ اگر بتونید بیارید که اختلاف سنشون زیاد نشه خیلی خوبه.. شر ...

اره یا میتونم روزی ی ساعت زودتر برم خونه یا جمع کنم ی روز کامل نرم، فعلا مادر شوهرم هست میگم قبل اینکه مهاجرت کنه بیارم ک کمک دستم باشه

شرایط شما عالیه منظورم این بود  اولی امسال پیش دبستانیه

خدا حفظش کنه انشالله😍

یعنی برنامه ریزی م خوبه؟

یعنی با اون یک ساعت ، شما تا ۳ سر کارید؟ اگر بتونید بیارید که اختلاف سنشون زیاد نشه خیلی خوبه.. شر ...

الان ۸ سال سابقه کار دارم تا اقدام و کنم و اون یکی ب دنیا بیاد میشم ۹سال بعد ۹ ماه مرخصی زایمان هم برگردم سرکار میشه ۱۰ سال سابقه

چندان نه...خدا رو شکر آرومن

خداروشکر عزیزم 

اره یا میتونم روزی ی ساعت زودتر برم خونه یا جمع کنم ی روز کامل نرم، فعلا مادر شوهرم هست میگم قبل این ...

خوبه پس. اگه خیلی بچه دوست دارید برید دکتر برای دوقلویی   دیگه زحمتش یه باره..

بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَت؟!

من خواهرم شاغل هست ۲تا بچه‌شیر‌به‌شیر داره

برای هر کدوم مرخصی ۹ماهه با حقوق داشت و بعدش هم ۵سالگی هرکدوم از بچه‌هاش ساعت کاریش نصف بود

در کل خواهرم مشکلی نداشت

وگرنه میخواست برای بچه‌۳ هم اقدام کنه چون دیابت گرفت دیگه اقدام نکرد به ۲تا بسنده کرد

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
الان ۸ سال سابقه کار دارم تا اقدام و کنم و اون یکی ب دنیا بیاد میشم ۹سال بعد ۹ ماه مرخصی زایمان هم ب ...

به نظر من برنامه ات عالیه نترس خدا کمک می‌کنه اختلاف سنی بچه ها من سه ساله عالیه انقدررر باهم بازی میکنن