2777
2789

یکی از اقوام همسرم که درجه یک هم هست

پسره ۱۴ سالشه 

ازش بیزاررررم ازش متنفرم دلم میخاد خفش کنم

بخدا الان خاستم بخابم یک لحظه اومد تو ذهنم کل حالم پرید و حالت عصبی و پنیک بهم دست داد الهی ذلیل بشه اشغال الان میگم چرا ازش آنقدر متنفرم

عنتر حرام زاده قبلا هم شنیده بودم که حروم لقمه اس

ولی آنقدر برام کرون تموم نشده بود

اشغال دست به اندام خصوصی بچه ها میزنه و انگار حس داره الهی خار بشه

بچه من ۲ سالشه بود و پسر هست من سر اختلافات شدید با همسرم میخاستم جدا بشم ازش همسرم بچه رو از من گرفت و تا زمان دادگاه حضانت برسه ۵ ماه طول کشید و تو این مدت بچم پیش باباش بود منم از درد دوری بچم برگشتم سر زندگیم دوباره و تا الان اختلافات و کتک و عذاب و تحقیر رو دارم تحمل میکنم که بچم تنها نمونه و بلا سرش نیاد

بچم اون موقع دو سالش بود بعد برگشتنم به زندگی دیدم بچم هی انگشت ببخشید می‌بره داخل مقعدش ازش پرسیدم چرا اینکار می‌کنه اسم اون حروم لقمه رو آورد گفت اون اینجوری میکرد از شدت حرص و عصبانیت فقط داد میزدم و میلرزیدم هر چی از دهنم دراومدی به شوهرم گفتم گفتم اگه عرضه نداشتی بچه رو نگه داری گوه خوردی بچه منو به من نمی‌دادی ک الان اینجوری بشه بی همه چیز

و جالبه شوهرم انکار کرد و گفت بچه از خودش میگه عقل ندارن بچس دروغ میگه و منم دیگه ادامه ندادم ریختم تو خودم چون شوهر عنم پشتم نبود و با کینه ادامه دادم

موند تا چه ماه قبل 

الان پسرم ۵ سالشه شوهر خرم باز بچه رو برد خونه اون عنترا بدون اطلاع من

بچه اومد دیدم باز داره اون کار رو تکرار می‌کنه

با آرامش پرسیدم از پسرم باز اسم اون بی همه چیز رو‌گفت

ینی از خود بی خود شدم شروع کردم به فحش دادن و تهدید ک الان زنگ میزنم به اونا اون زنا زاده رو آتیشش میزنم شوهرم گفت نههههه بچه دروغ میگه اون اون کار رو نمیکنه من مطمئنم شروع کرد به دعوا کردن پسرم منم افتادم جلو گفتم جرت میدم بچه منو دعوا کنی برو اون حروم زاده رو جم‌کن برو خونشون همه چی رو بگو تا خودم نرفتم بسوزونمش...جالب اینه با من دعوا می‌کرد که آره بچه رو حساس کردی داره دروغ میگه میخاد جلب توجه کنه 

بچم گفت مامان اون (اسم واموندش رو‌گفت) به خصوصی دست زد به باسنم دست زد بعد خصوصی خودش رو بهم نشون داد گفت دست بزن بهش

خون جلو چشام رو گرفت 

شوهر عنم بچه رو برداشت رفت خونه اونا مثلا که بپرسه چی شده رفته اونجا زنگ زده ب من که آره بیا با مادرش حرف بزن بعد ب مادر اون کثافط میگه ببین زنم میگه بچه رو به بچه ما دست زده من نمیگمااا زنم میگه اسم خودش رو گذاشته پدر 

انگل بچه خودش رو میفروشه به بقیه به بچه خودش میگه دروغ گو عوض اینکه بره سراغ اون جرش بده به بچه خودش میپره طفلی بچه ام از ترس دیگه هر چی اتفاق بیوفته مطمئنم بهم نمیگه ک دعوا نشه

ازشون متنفررررررم متنفررررر دوست دارم تیکه تیکه اش کنم

چیزی هم برا ثابت کردن ندارم هر چی میگم میگن بچس

پیش شوهرم هم کردن نگرفته بود پسره ی نجس

چون بچس ینی دروغگویه؟؟؟ چون بچس ینی اون بی پدر مادر.  کوووووو.   ن ی  داره راست میگه

نمیدونم چیکار کنم توروخدا بهم بگید با اون گوه چیکار کنم که آروم بشم؟؟😭😭😭😭

نمیتونم تحمل کنم الان من از زندگیم بریدم اختلافات در اوج هست کتک می‌خورم تحقیر میشم ولی از ترس نمیتونم بچم رو ول کنم دست اینا یادم میاد خون جلو چشمام رو میگیره کسی حرف بچه رو باور نمیکنه ولی من که مادرم میفهمم رفتار بچمووو نمیزارم با اون یک جا باشه اصلا

بچه ام داره یا سنی میرسه که حضانت میوفته دست پدر احمقش دیگه تا ۷ سال با منه الان ۶ سالشه

خدایا خودت ب داد دلم برس

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

اون عنتر زنا زاده قبلا هم سابقه اینکار رو داشته منتها قبل بچه دار شدن من و با کس دیگه

اون موقع خیلی کوچیکه بود از همون کوچیکیش حروم لقمس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ،به خودت مسلط باش،متاسفم برای همچین پدر بی وجود و احمقی ،،دیگه هرگز بچه تو با اون فامیل نجس تنها نزار ،و اگه میتونی خودت برو و آبروی اون بچه را ببر  و حرصتو خالی کن 

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .
اخ اخ جدا شو حدقل برا بچتپسر حرومزادش اینکارو میکرده بچه خوشش میومده انجام میداده ای وای

پسر خواهر شوهرمه

الهی ذلیل بشه ۱۴ سالشه نمیدونی دارم چی میکشم هر خفتی تحمل میکنم. جدا نمیشم بچم فقط نیوفته دست اونا نمیتونم بیخیال باشم😭😭 شوهرم زده پام شکسته ولی از درد بچم نمی‌رم شکایت کنم حدا بشم چون بچه رو نمیده بهم تا بیام بجنبم برم دادگاه اقدام کنم چه ماه طول می‌کشه اخرم تا ۷ سال با کنه بعدش چی؟؟؟😭😭😭

اعصابم خورد شد پسره رو یع گوشه گیرش بیار سیر کتکش کن بعدشم تهدیدش کن بگو یه بار دیگه نزدیک بچم بشی  آتیشت میزنم بی شرفه پدرسگ کاری به سرت در میارم که مرغای آسمون به حالت خون گریه کنن 

خودتم به هیچ وجه بچه تو تنها نزار با هیچ احدی  هر جا میرین با خودت ببر با خودت برگردون با خونواده اون تخم حرومم قطع رابطه کن بچتم یک مشاور کودک ببر 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

عزیزم ،به خودت مسلط باش،متاسفم برای همچین پدر بی وجود و احمقی ،،دیگه هرگز بچه تو با اون فامیل نجس تن ...

ببین دلم میخاد بدنش دستم با ناخنام تیکه تیکه اش کنم ریش ریشش کنم آتیشش بزنم آنقدر ازش بدم میااااد🤬🤬🤬

چ غلطی کنم خدایا

تو اصلا نباید به شوهرت میگفتی بره باید میرفتی اونجا ابروشونو میبردی میگفتی به همه میگم چجور خانواده ای هستین شوهرت هم هیچ غلطی نمیکرد تهش یه دعوا میکرد ولی ابرو اونارو. میبردی میگفتی یک بار دیگه شوهرمو راه بدین اینجا ابرو پسرتونو همه جا میبرم

عزیزم جلو خود بچه داد و بیداد کردی؟؟حتما ببرش پیش مشاور خدا بهت کمک کنه

آره دیگه الهی اون عنتر جز جیگر بزنه

دیدم داره انگشت می‌کنه سریع ازش پرسیدم تا این اون رو آورد کلا از خود بی خود شدم میخاستم با پرهنه برم جلو درشون با همین دستام خفش کنم

اعصابم خورد شد پسره رو یع گوشه گیرش بیار سیر کتکش کن بعدشم تهدیدش کن بگو یه بار دیگه نزدیک بچم بشی ...

تنها نمیزارمش بخدااا

دلم میخاد بزنمش ولی می‌ره می‌زاره کف دست خانوادش اونام بی آبرو هستن منم مدرک ندارم که ثابت کنم باور نمیکنن که هر چی میگم وگرنه دلم میخاد انقدددددرررر بزنم تا خون بالا بیاره جز خوردنش رو ببینم با چشم دلم میخاد جلو چشمم بهش ت جاوز کنن چن تا آدم گنده تا بلکه دلم خنک بشه بچه دو ساله من مگه چی حالیش بود😭😭

تنها نمیزارمش بخدااادلم میخاد بزنمش ولی می‌ره می‌زاره کف دست خانوادش اونام بی آبرو هستن منم مدرک ندا ...

بمیرم برای دلت آبجی با همه وجودم درکت میکنم میشه بهت درخواست بدم ؟

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

تو اصلا نباید به شوهرت میگفتی بره باید میرفتی اونجا ابروشونو میبردی میگفتی به همه میگم چجور خانواده ...

بابا بدون خبر از من رفت بچه رو هم برد باز پیش اونا 

یهو زنگ زد گفت بیا مادرشه من حالت عصبی بهم دست داد گوشی قطع کردم آخه چی بگم حرف بچه قبول نیست که تو دادگاه باید مدرک باشه فیلم باشه یا اثری باشه که مشخص بشه😭😭