2777
2789
عنوان

معاون آموزشی یا اجرایی؟؟

20932 بازدید | 29 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر.به من پیشنهاد شده تو ی دبیرستان دوره اول معاون اموزشی باشم....نمیدونم اصلا وظایف معاون اموزشی چیه؟معاون اجرایی چیه وظایفش؟کدوم سنگین تره؟فعلا مدیر گفته خودم کارای اجرایی رو میکنم....اما نمیدونم واقعا برنامم چیه؟ساعت مدرسه ۷.۳۰تا ۲هست گفته تو ۷باید مدرسه باشی تا حداقل ۳😐

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

واااا مگه اسیرگرفته مدیر معاوناهم مث بقیه سرهمون ساعت میرن ومیان فوقش یه ربع اینوراونور

ولی درکل اجرایی بهتره فقط کارای سیتمی روانجام میدی 

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
واااا مگه اسیرگرفته مدیر معاوناهم مث بقیه سرهمون ساعت میرن ومیان فوقش یه ربع اینوراونور ولی درکل اج ...

شما اشنایی دارید؟من‌کار سیستمی وارد نیستم...یعنی فقط در حد اکسل و ورد بلدم کارکنم😁کار معاون اموزشی میدونید چیه؟خب میگه تو معاونی بابد قبل اومدن اولین دانش اموز مدرسه باشی تا خروج احرین دانش اموزم تو مدرسه باشی

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اشنایی دارید؟من‌کار سیستمی وارد نیستم...یعنی فقط در حد اکسل و ورد بلدم کارکنم😁کار معاون اموزشی ...

اجرایی مثلا بخشنامه بگیره کارنامه زدن  ارسال ودریافت نامه ازاداره ثبت نام بچه هاو... کارای اینجوری یه آشنایی مختصرباشیستم کافیه اما بایدکاربااتوماسیوناروخوب بلدباشی.آموزشی بیشترتومدرسه میچرخه ونظارت روامورآموزشی داره. اون سرایداره که ساعت۷میاداین خانوم معلومه ازمدیراییه که خون به جگرآدم میکنه.حالایکم زودترمیرن  ولی نه اینهمه بچه هافوقش یه ربع ۲۰دیقه طول بکشه تابرن

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
اجرایی مثلا بخشنامه بگیره کارنامه زدن  ارسال ودریافت نامه ازاداره ثبت نام بچه هاو... کارای اینج ...

پس همون اموزشی بهتره😁مدرسه ی موسس داره...اینارو موسس گفت...مدیر گفت تو کاری به موسس نداشته باش این هرروز که اینجا نیس...تو بگو باشه....اما اخرین نفرت حتی اگه دو و ربع رفت تو دو ربع برو فقط باید واستی تا اخرین‌نفر...کلید مدرسع هم فقططط دست منه....پس صب باید اولین نفر برم😐

پس همون اموزشی بهتره😁مدرسه ی موسس داره...اینارو موسس گفت...مدیر گفت تو کاری به موسس نداشته باش این ...

عزیزم من معاون مدرسه هستم و از نظر قانون اداری بهت دارم میگم.

ساعت کاری معاون اموزشی و اجرایی از 7/30 صبح تا شنیدن صدای زنگ اخر که همه میرن معاون هم همراهشون میره و اصلا همچین چیزی نیست که مجبور باشی هفت صبح بری و سه برگردی .

اون کسی که باید زودتر از همه بره و دیرتر برگرده خدماتی هست .

معاون میتونه اصلا کلید مدرسه رو قبول نکنه و در مدرسه رو باز نکنه این کار خدماتیه .

مشخصه این ها میخوان کار خدماتی رو هم از شما بگیرن.

بنظر من بگو من نمیتونم صبح ها در مدرسه رو باز کنم همون 7/30 میتونم بیام و زنگ هم خورد میرم و منتظر بچه ها نمیمونم

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
عزیزم من معاون مدرسه هستم و از نظر قانون اداری بهت دارم میگم. ساعت کاری معاون اموزشی و اجرایی از 7/ ...

این و اول که میخواست قرداد ببنده طی کرد...گفت ی معاونی نمیخوام تا زنگ خورد کیفشو برداره بره...من از لحاظ مالی احتیاجی ندارم شکر خدا اما از لحاظ سابقه چرا...۳۴سالم شده و هیچ سابقه ای ندارم...به من گفتن ۵تومن...خوبه؟

این و اول که میخواست قرداد ببنده طی کرد...گفت ی معاونی نمیخوام تا زنگ خورد کیفشو برداره بره...من از ...

تعداد دانش اموزان چند نفره؟اره پنج تومن اگر غیرانتفاعیه خوبه

تعداد دانش اموزان چند نفره؟اره پنج تومن اگر غیرانتفاعیه خوبه

۹۰تا

قبول نکن کارهای خدماتی مدرسه رو از تو میخواد اینها وظیفه تو نیست یعنی در شرح وظایف تو نیست فکر میکنن ...

کار خدماتی نمیخواد ازم....گفت ما به سرایدار کلید نمیدیم...فقط باز کردن در و بستن در مدرسه با توست.پس باید قبل اولین سرویس بیای،بعد اخرین سرویس هم بری

قبول نکن کارهای خدماتی مدرسه رو از تو میخواد اینها وظیفه تو نیست یعنی در شرح وظایف تو نیست فکر میکنن ...

کلا کار معاون اموزشی چیه؟من اصلا وارد نیستم

کار خدماتی نمیخواد ازم....گفت ما به سرایدار کلید نمیدیم...فقط باز کردن در و بستن در مدرسه با توست.پس ...

اینهم کار خیلی سختیه هفت صبح باید اونجا باشی هرروز و دیرتر از همه هم بری همه ی کار خدماتی نیست اما یکی از کارهاش هست اینکه اون بجای اینکه به خدماتی کلید بده تو رو به زحمت انداخته 

اینهم کار خیلی سختیه هفت صبح باید اونجا باشی هرروز و دیرتر از همه هم بری همه ی کار خدماتی نیست اما ی ...

بله میدونم اما چاره ای ندارم یکی از اشناهایی که خیلی برام عزیزه و باهاش رودربایستی دارم برام درستش کرده.دعا کن شنبه قراره باهام قرداد ببنده درست نشه و نرم

کلا کار معاون اموزشی چیه؟من اصلا وارد نیستم

معاون اجرایی ارتباطی با دانش اموزان و همکاران نداره سرش یکسره تو کامپیوتر و جواب دادن بخشنامه و پرونده بچه هاست.معاون اموزشی نظم و انضباط دانش اموزان و همکاران که به موقع بیان و برن سرکلاس شلوغ نکنن مدرسه رو بهم نزنن برگزاری صف صبحگاه