2777
2789
عنوان

معاون آموزشی یا اجرایی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20938 بازدید | 29 پست
معاون اجرایی ارتباطی با دانش اموزان و همکاران نداره سرش یکسره تو کامپیوتر و جواب دادن بخشنامه و پرون ...

پس کار سختی که بخوای مسلط باشی به چیز خاصی نداره.از پس کارش برمیام.فقط نگران ساعت کاری و بچه هامم.کوچیکه پسرم خیلی

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
معاون اجرایی ارتباطی با دانش اموزان و همکاران نداره سرش یکسره تو کامپیوتر و جواب دادن بخشنامه و پرون ...

البته این و بگم شوهرم خیلیییی با بچه ها خوبه و هواشونو داره و خیلیی پشتمه...الان سه روزه بچه ها کرونا گرفتن و مریضن من چون اول کارم بوده مجبور بودم برم...مامانم شهرستانه و مادرشوهرم چون پدرشوهرم پیره وقتی کرونا میگیریم نمیریم اصلا اونجا...این سه روز شوهرم صب نمیرفت شرکت و تا ساعت دو که من میرسیدم خونه،تو خونه پیش بچه ها بود

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من معاون مدرسه هستم و از نظر قانون اداری بهت دارم میگم. ساعت کاری معاون اموزشی و اجرایی از 7/ ...

سلام وقت شما بخیر باشه

میتونم یسوالی از شما بپرسم؟

راجب معاونت مدرسه هست

خستگی روح را چگونه بدر کنیم؟!
سلام بفرمایید

من دانشجوی فرهنگیانم رشته اموزش ابتدایی

بچه ها اصلا حرف معلمارو گوش نمیدن واقعا کنترل کردنشون‌سخته

میخواستم‌بپرسم مراحل یا راه های معاون شدن چیه

خستگی روح را چگونه بدر کنیم؟!
من دانشجوی فرهنگیانم رشته اموزش ابتدایی بچه ها اصلا حرف معلمارو گوش نمیدن واقعا کنترل کردنشون‌سخته ...

در منطقه ما معاون شدن مراحلی نداره و اکثرا دوست دارن بخاطر اینکه هرروز نیان و تابستانشون رو تعطیل باشن معلم باشن.

برای همین اداره هرکس بخواد معاون بشه راحت قبول میکنه

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
پس کار سختی که بخوای مسلط باشی به چیز خاصی نداره.از پس کارش برمیام.فقط نگران ساعت کاری و بچه هامم.کو ...

سلام. البته یه چیزی در مورد معاونت آموزشی بهتون بگم. فرض کنید تو زنگ تفریح یهو دو تا دانش آموز دعوا کنن و سر یکیشون بشکنه. اول و آخر این معاون آموزشی هست که پاسخگوئه. والدین میان مدرسه اول با معاون آموزشی داد و هوار میکنن!

در مورد معاون اجرایی هم از پارسال اگه اشتباه نکنم استخدامشون منوط به قبولی در آزمون استخدامی مخصوصه. باید سامانه های آموزش و پرورش رو همشو بلد باشن

سلام عزیزم میای از تجربیاتت بگی؟

سلام عزیزم...من نرفتم...دوماه رفتم بچه هام کوچیک بودن تایم طولاتی بود مسئولیت زیاد بود نرفتم