2777
2789

سلام.

یه کانال مذهبی تو تلگرام بود که از اعضاش خواسته بود عنایت های  که از خواندن نماز شب بهشون شده رو براش بفرستن، اونم توی کانال به اشتراک گذاشته بود.

به نظرم خیلی جالب اومد و خواستم که من هم اینجا به اشتراک بزارم.

همون جور که میدونید نماز شب بالاترین عمل مستحبی است که ثوابش از همه اعمال مستحبی بیشتره.

همه علما و عرفای ما که به جای  رسیدند اهل نماز شب بودند.

حتی حضرت حافظ هم( ایشون عارف والا مقام و حافظ قرآن بودند )این شعرو در این مورد سرودند 

هر گنج سعادت که خدا داد به حافظ

از یمن دعای شب و ورد سحری بود.

اگر کسی تجربه ای در این مورد داره یا دیده لطفا تعریف کنه

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

#تجربه_نماز_شب_مخاطبان

سلام  من چند سال بود دوست داشتم نماز شب بخونم ولی توفیق حاصل نمیشد

تا اینکه جایی شنیدم که فقط همین شفع و وتر هم بخونید جزء نماز شب خونها به حساب میاین تو قیامت

شروع به خوندن کردم که  2 روز بعد م دیگه کلا مشتاق شدم که همیشه بخونم وخواست خدا بوده الان چند ماه میشه که توفیق نماز شب پیدا کردم.

البته فقط شفع و وتر و میخونم بعدش فرصتی که تا اذان میمونه نماز قضامیخونم

نماز شب اصلا زندگی منو متحول کرده.روابطم با همسرم عالی شده و برکت توی زندگیمون بیشتر...

انقدر تاثیرات مثبتشو حس کردیم که همسرم هم بحمدالله راغب شده و میخونه.

آرامشم خیلی تو زندگی بیشتر شده الان دغدغه اصلی زندگیم داشتن تقوا هستش و در نماز شبم هر شب  از خدا میخوام که منوجزء یاوران حضرت ولی عصر بپذیرن...

نماز شب به انسان بصیرت میده و تشخیص حق از باطل خیلی برای انسان راحت میشه .

من در نماز شبم ‌واسه کسانی که حق الناسی به گردنم دارن و من از آن اطلاعی ندارم طلب استغفار میکنم...

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#تجربه_نماز_شب_مخاطبان سلام  من چند سال بود دوست داشتم نماز شب بخونم ولی توفیق حاصل نمیشد ...

ای جانم بچه ها بیاین از امشب نماز شب رو بخونیم.. من خیلی دوست دارم اما متاسفانه تو نمازای عادیمم خیلی کاهلم یه راهکار بدین بتونم همه رو به موقع بخونم

من اصن نمازشو بلد نیستم

خواندن نماز شب

نماز شب مجموعاً یازده ركعت است:

هشت ركعت که مانند نماز صبح خوانده می‌شود یعنی چهار تا دو ركعتی به نیت نماز شب است.

رکعت اول: يک بار سوره حمد + يک بار سوره قل هو الله احد + ركوع + سجده
رکعت دوم: يک بار سوره حمد + يک بار سوره قل هو الله احد + قنوت + ركوع + سجده + تشهد + سلام.

دو ركعت نماز شفع

بهتر است در ركعت اول آن بعد از حمد، سوره ناس و در ركعت دوم بعد از حمد، سوره فلق خوانده شود.

یك ركعت نماز وتر

بعد از حمد سه بار سوره توحید و یك بار سوره فلق و یك بار سوره ناس بخوانیم و می‌توان یك سوره تنها خواند، سپس دستها را برای قنوت به سوی آسمان بالا می بریم و حاجات خود را از خدا می خواهیم.

برای چهل مؤمن دعا می كنیم؛ چهل بار بگویید ( اَللّهُمَّ اِغْفِر لِلْمومِنینَ وَ اَلْمومِناتْ وَ اَلْمُسلِمینَ وَ اَلْمُسلِماتْ ) و طلب مغفرت می كنیم و هفتاد مرتبه می‌گوییم: «استغفرالله ربّی و اتوبُ الیه».

از پروردگار خود طلب آمرزش و مغفرت می كنیم و به سوی او بازگشت می‌نمایم.

آن گاه 7 بار می گوییم «هذا مقامُ العایذٍٍِ بكَ منَ النّارِ»؛ (این است مقام كسی كه از آتش قیامت به تو پناه می برد) و بعد از آن 300 مرتبه می‌گوییم: «العفو» و سپس می‌گوییم: «ربّ اغفرلی و ارحمنی وتُب عَلیَّ انّكَ انتَ التّوابُ الغفُورُ الرّحیم». و سپس ركوع + سجده + تشهد + سلام.

در پایان نماز شب تسبیحات فاطمة زهرا (س)  (34 مرتبه، الله اكبر، 33 مرتبه، الحمد لله و 33 مرتبه، سبحان الله) را میگوییم.

اگر وقت کم داشتی یا حوصله آت نیومد 

میتونی فقط سه رکعت بخونی..

دو رکعت شفع..یک رکعت وتر..

حتی میتونی فقط یک رکعت وتر بخونی..

بجای ۳۰۰ بار استغفار هم هر چقدر کشش داشتی استغفار کن.اشکال نداره

اینجوری اسمت تو نماز شب خون ها نوشته میشه

#تجربه_نماز_شب_مخاطبان

من خیلی وقته نماز شب میخونم

شاید قسمت جالب قضیه این باشه که من آدمی بودم که نماز اول وقت هم نمیخوندم

همیشه نماز برام یه بار سنگینی بود که تا میشد میذاشتمش آخر وقت

حوصله نداشتم

و اگر اون زمان کسی بهم میگفت نماز شب بخون کلی بهش میخندیدم و میگفتم من حال نمازای یومیه مو ندارم چه برسه نماز شب...

تا اینکه گره ای افتاد توی کارم و نذر نماز شب کردم که از همه چی برام سخت تر بود!

باورنکردنی بود من سریع حاجتمو گرفتم‌ و چنان آرامش و راحتی روح و روانی بهم داد که گاهی علاقه مند میشدم برای حوائجم بخونم

کم کم به جایی رسید که بخاطر اون عشق و علاقم دیگه میخوندم و انقدر چیزای عجیب ازش دیدم که برای عوام باورکردنی نیست.

حتی دیشب که شب اول رمضان بود و شیاطین در بند،کاملا دربند بودن شیاطینو حس میکردم.

چون لطافت روح بیشتری داشتم و برخلاف گاهی اوقات که توی سجده بعد نماز چشمامو میبستم و شیاطین هی اشکال مار و عقرب و چیزهای وحشتناک توی ذهنم میاوردن که حضور قلبمو از دست بدم.

دیشب هیچکدوم از این اتفاقا نیفتاد و با کمال آرامش نمازمو بدون مزاحمت هاشون خوندم...

فکر نکنید حتما باید بنده برگزیده خدا باشید و خیلی خوب باشید اولش تا نماز شب بخونید و...

من خیلی پرونده سیاهی داشتم ولی حتی به من هم توفیق نماز شب رو دادن و الان با هیچی عوضش نمیکنم

@ale_yaasin

من از بهمن 99 نماز شب میخونم  معجزه که نه ولی... نمیدونم یه عادت عجیبی پیدا کردم به خوندنش خیل ...

چقدر طول میکشه؟

حس میکنم خیلی طولانیه

خدایا شکرت که قبل از تولدم به آرزوم رسیدم😍🥰