2777
2789
همسرم توکارعمده هستش.موادغذایی/آرایشی بهداشتی/محصولات سلولزی(دستمال کاغذی)
منم اینجابراش تبلیغ میزنم اگه مایل بودین براخرید بهم پیام بزنید
نگران کیفیت موادغذایی نباشین فوق العاده عالی هستن.هم خودم استفاده میکنم هم از دوستان وآشنایان همه راضی بودن/محصولات شرکت گتصا

آپلود عکس
شامل دارچین، فلفل سیاه، لیمو امانی، جوز هندی، زنجبیل، پودر سیر، فلفل قرمز، زیره سبز، ادویه کاری، سماق، آویشن، زردچوبه
(هرکدومو خواستین میتونین سفارش بدین)
قیمت33000ریال هرعدد

آپلود عکس
پودرکیک با طعم های آلبالویی/لیمو/قهوه/پرتقالی/وانیلی/کاکائویی/توت فرنگی
قیمت45000ریال

آپلود عکس
پودژله با طعم های مختلف
قیمت18000ریال

آپلود عکس
آردسوخاری رگولار450گرمی65000ریال

آپلود عکس
آردسوخاری میگوپفکی300گرمی
قیمت110000ریال

آپلود عکس
سبدادویه/شیک با انواع ادویه ها بسیارمناسب برای نوعروس ها(فلفل قرمز 2 عدد - زرد چوبه 1 عدد-لیمو عمانی 1 عدد-سماق 1 عدد-زیره سبز 1 عدد-آویشن 1 عدد-پودر پیاز 1 عدد-دارچین 1 عدد- فلفل سیاه 1عدد-ادویه کاری 1عدد-ادویه جوجه کباب اسپایسی 200 گرمی 2 عدد-رگولار 450 گرمی 2 عدد-اسپایسی 450 گرمی 2عدد- میگو پفکی 300گرمی 2عدد-استریپس 450گرمی 2عدد)
قیمت 1200000ریال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.