2777
2789

میگما منم پاییزی ۸۲ ام شوما چه ماهی اومدی به دنیا؟

تیکر اولم برای معلم شدنمه-! هفته دیگه مصاحبه دارم امیدوارم قبول بشم و معلم ابتدایی بشم🥲 تیکر دومم برای ازدواجمه؛ اینکه یه آدم خوب بیاد خواستگاریم و ازدواج موفق خوبی داشته باشم 😍تیکر سومم برای حاجت روایی شماست که بعد خوندن امضام دعا کردی آرزوهام برآورده بشه🥺🌱 امیدوارم چند وقت دیگه تاپیک بزنم و بگم به دو تا آرزوهام رسیدم😌🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انقد دندونام خراب بود که دکتر با تمسخر بهم گفت مگه چند سالته اینقد دندون خراب داری...من فقط ۱۷سال ...

دکترا اکثرا گاون ب زور یدونه دندونپزشک آدم پیدا کردم واقعا با وجدان باورم نمیشه همچین آدمی وجود داره مثلا ی بار همکارش داشت گولم‌ میزد می‌گفت باید فلان درمان و انجام بدی وقتی رفت بیرون اروم گفت ببین این الکی میگه اصلا لازم نداری این درمان و فقط هزینه الکی با هزینه کمتر درستش کرد

✨happy to light and that's enough
خسته نباشی واقعا جای من بودی چیکار میکردی😐 با ۱۷ سال سن ۱۴ تا دندون خراب دارم که عصب کشی میخوان&nb ...

منم یه ۱۰ ۱۱ تا دارم قراره مهر ماه نوبت دارم یکیو پر کنم اما بقیه رو چه خاکی بسر کنم گرونننن بزور هم غذا میخورم 

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
الان میزنم خودتو کاربریتو نابود میکنم 😬😬 ۴ تا چیه دیگه  من ۱۸ سالمه ۱۰ تا خراب دارم باورت م ...

درستش نکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟      

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اره چرا نشه

من خواهر خودم ۱۸ سالشه یه دندون پر کرده بود الان باید درستش کنه تا به دندونای دیگش نزده

دندون جلوش ی خط سیاه افتاده بود پرش کرده

دندونای عقلش دوتاشو کشیده دوتای دیگش مونده

با یه دندون دیگش باید پر کنه

متولد ۸۲ چرا ۱۸سالته😐

نیمه دومی هستیم 😌

تیکر اولم برای معلم شدنمه-! هفته دیگه مصاحبه دارم امیدوارم قبول بشم و معلم ابتدایی بشم🥲 تیکر دومم برای ازدواجمه؛ اینکه یه آدم خوب بیاد خواستگاریم و ازدواج موفق خوبی داشته باشم 😍تیکر سومم برای حاجت روایی شماست که بعد خوندن امضام دعا کردی آرزوهام برآورده بشه🥺🌱 امیدوارم چند وقت دیگه تاپیک بزنم و بگم به دو تا آرزوهام رسیدم😌🕊️
منم یه ۱۰ ۱۱ تا دارم قراره مهر ماه نوبت دارم یکیو پر کنم اما بقیه رو چه خاکی بسر کنم گرونننن بزور هم ...

پایگاه های سلامت رایگان داره دندون پزشکی

منم یه ۱۰ ۱۱ تا دارم قراره مهر ماه نوبت دارم یکیو پر کنم اما بقیه رو چه خاکی بسر کنم گرونننن بزور هم ...

منم

تازه سه تاشو هم عصب کشی کردم 

بیشتر از ۵ میلیون پول دادم 

دردشم که دیگه بماند مرگ و به چشم دیدم

درستش نکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟        

دوتا رو مهرماه نوبت دارم واسه دکتر اما بقیه رو پول نداریم 

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
منم تازه سه تاشو هم عصب کشی کردم  بیشتر از ۵ میلیون پول دادم  دردشم که دیگه بماند مرگ و ...

چه میشه کرد 😔😔