2777
2789

من انقد دندونام خراب بود که دکتر با تمسخر بهم گفت مگه چند سالته اینقد دندون خراب داری...من فقط ۱۷سالم بود ولی مشکل داشتم 

باورت نمیشه با اون حرفش انقد ناراحت شدم که از همه دندون پزشکا بدم اومد...چند سال بعد اورتودنسی کردم و مرگم بود هرماه برم برا معاینه...همشم به خاطر یه دکتر احمق بود که یه ذره درک نداشت که من خودم کلی مشکل و ناراحتی دارم نیازی نیست اون چیزی بهم بگه

난 물만난 물고기 soak up the music

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفیقم ۱۴ تا خراب داره اینجوری نمیسازه😂

تیکر اولم برای معلم شدنمه-! هفته دیگه مصاحبه دارم امیدوارم قبول بشم و معلم ابتدایی بشم🥲 تیکر دومم برای ازدواجمه؛ اینکه یه آدم خوب بیاد خواستگاریم و ازدواج موفق خوبی داشته باشم 😍تیکر سومم برای حاجت روایی شماست که بعد خوندن امضام دعا کردی آرزوهام برآورده بشه🥺🌱 امیدوارم چند وقت دیگه تاپیک بزنم و بگم به دو تا آرزوهام رسیدم😌🕊️

حتما برو درست کن.........منم همین بودم ......همش دندونپزشکی...............باید به دندون برسی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

منم فوبیا دارمم ارتودنسی لازمم هستم

من فوبیا نداشتم اون دکتر عوضی با تحقیر کردنم منو متنفر کرد...اینه که میگن شعور به مدرک نیست...

عزیزم تو هم نگران نباش پیش یه دکتر با اخلاق برو ایشالا مشکلت حل میشه

난 물만난 물고기 soak up the music
من با چهارتا خراب بزور غذا میخورم

خب چجوری خراب شده؟ چهارتاش شکسته است یا پوسیده؟ من خودم دندونم پوسیده و هم سن خودت هستم بیشترش هم به خاطر کرونا اینجوری شد

تیکر اولم برای معلم شدنمه-! هفته دیگه مصاحبه دارم امیدوارم قبول بشم و معلم ابتدایی بشم🥲 تیکر دومم برای ازدواجمه؛ اینکه یه آدم خوب بیاد خواستگاریم و ازدواج موفق خوبی داشته باشم 😍تیکر سومم برای حاجت روایی شماست که بعد خوندن امضام دعا کردی آرزوهام برآورده بشه🥺🌱 امیدوارم چند وقت دیگه تاپیک بزنم و بگم به دو تا آرزوهام رسیدم😌🕊️

الان میزنم خودتو کاربریتو نابود میکنم 😬😬

۴ تا چیه دیگه 

من ۱۸ سالمه ۱۰ تا خراب دارم باورت میشههه حتی اون دو سه تا جلویی هم پوسیده و سیاهن 😖😖😖

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏