2777
2789

خنثی باش.

خییلی نیاز به تمرین داره. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی

یعنی تا الان خوبی میکردی به گفته خودت...معمولا خیلی از ماها برای اینکه بگیم چقدر خوبیم خوبی میکنیم‌ . درنهایت میخوایم خودمون رو به بقیه اثبات کنیم. حالا کافیه هرجا دیدی داری خودت رو به بقیه ثابت میکنی که : من خوبم... همونجا خنثی اش کن‌ . بی احترامی و بی ادبی نکن فقط اون اثباته  رو انجام نده . همین. حتی اگر وارد بازی رقابت با دیگرانت کردن. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
چطوری میتونن وارد بازی رقابت با دیگرانم کنن🤔

برای منکه اینطور بود:

مدام میگفتن فلانی ما را برد تفریح و مسافرت

فلانی برامون غذا میاره...

عروس فلانی خیلی زرنگه و کمک میکنه...

فلانی دعوتمون کرد خونشون...

فلانی واسم کادو فلان چیز اورد...

که چی؟ که توهم به هول و ولا بیفتی این کارارو انجام بدی بگی منم خوبم. 

برای منکه اینطور بود: مدام میگفتن فلانی ما را برد تفریح و مسافرتفلانی برامون غذا میاره...عروس فلانی ...

اره دقیقا برام پیش اومده 

میدونی من حسن چی بوده و با خودم چی میگفتم وقتی اینجوری میگفتن

میگفتم این همه کردم قدر ندونست و طرف و بهتر می‌دونه پس دیگه خوبی مو کامل ازش دریغ میکنم ک بدونه کیو از دست داده 

اره دقیقا برام پیش اومده میدونی من حسن چی بوده و با خودم چی میگفتم وقتی اینجوری میگفتنمیگفتم این همه ...

دقیقا منم همین حسو داشتم. ناراحت میشدم مدام بهم میگفتن. تا اینکه اون کارای قبلیام رو حذف کردم....

اونا هی میگفتن و من هیییچ کاری نمیکردم....اونا هی میگفتن و من هیچ کاری نمیکردم...

تا اینکه دیدن خیییر....هرچی از بقیه تعریف میکنیم فایده نداره...انگار اصلا بدتر شده... دیگه ول کردن....منم هنوز همونجور خنثی هستم.

فقط رمز موفقیتت تو اینه که نفهمن شمشیرو از رو بستی....و میخوای درستشون کنی. من بهونش رو گذاشتم سر اینکه بخاطر بچه داری بی حوصلم و....و تا اخر  بعد از ۵ ساال همونطور موندم.  منتهی بی احترانی اصصصصلا نکردم. 

دقیقا منم همین حسو داشتم. ناراحت میشدم مدام بهم میگفتن. تا اینکه اون کارای قبلیام رو حذف کردم....اون ...

ولی من میخوام بدونن بخاطر پرو شدن و پر توقع شد نشون دیگه کاری نمیکنم براشون

حتی از لجشون و بخاطر اینکه متوجه بشن فقط برای اونا کاری نمیکنم برای بقیه انجام میدم و کاری میکنم بفهمند برای بقیه کردم