2777
2789

استخونام تیرمیکشه سرم و استامینوفن تورگی واسم نوشت اثرش تموم شد بازم بدن درد شدید وتب دارم 

چیکارکنم چه دارویی خوبه 

انگار مفصلام رو باچاقو بریدن 😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین و سریع‌ترین راهش اینه که میگم... حسابی خودتو بپوشون و بخواب، در حدی که عرق کنی. صبح که بیدار ...

دیشب ازشدت درد نمیتونستم بخوابم کلی مسکن هم خورده بودم اما نمیذاشت خوابم عمیق شه 

دیشب ازشدت درد نمیتونستم بخوابم کلی مسکن هم خورده بودم اما نمیذاشت خوابم عمیق شه 

هدف اصلی من پوشوندن خودت و عرق کردن بود... چون تایم شب تا صبح طولانیه، تأثیرگذاریش قطعیه. این کاری که گفتم انجام بده، مطمئن باش هم خوابت عمیق میشه، هم بدن دردت خوب میشه. من هم برای خودم ، هم برای بچه‌م همین کارُ کردم، بدن دردمون یه روزه خوب شد، ولی بقیه‌ی علائمش چند روز طول کشید.