2777
2789
عنوان

خدایا منو بکش تورو ب خودت قسم!

222 بازدید | 22 پست

من دارم دیونه میشم دیروز از صب تا ساعت ۱۰ شب فقط فیلمایع آموزشی نگا میکردم ک تقریبا هر فیلم ۲ساعتع

شب ب بابام گفتم شما ک نذاشتین من برم کلاس کنکور اگ جایع دیگ قبول شدم حق نظر دادن ندارین چون من میرم برگش گف پیام نور میری حق نداری جایی بری حالا کدومش خوبه؟دولتی شهر دیگ یا پیام نور؟ همیشه سر برادرام من سوختم همیشههههه اونو همه جور کلاسی میبرن ب من میگن ن ط دختری!!!

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارن مجبور میکنن بشینم پشت کنکور ۱ سال دیگ در صورتی ک خووم نمیخوام

من از استرس کنکور دارم میمیرم کلی وزن کم کردم

سخت نگیر بانو منم مثل تو بودم پدرم دوست نداشت شهر دیگه برم شهر خودم رفتم دانشگاه  رشته کاملا غیر مرتبط با رشته خودم دو ترم اول سخت بود اما راهی بود که واردش شدم سعی کردم حداقل به انتها برسونم ارشد گرفتم استخدامی شرکت کردم  و الان معلم هستم تو هم اول که برای خاستت تلاش کن ن با داد و ناراحتی ن با نفرین و بد گفتن اگه شد  برو نشد سعی کن هر راهی رفتی موفق باشی

فیلم دیدنت اشتباهه😑فیلم بعد تست  اصلا درگیر نشو با این چیزا بخون موقع انتخاب رشته بحث کن

من فقط برای اقتصاد و روانشناسی بهشتی نگا میکنم ک خیلی خوب درس میده و بعد درس خودش تست میزنه بعد چن جلسع امتحان میگیره من از رویه جزوع ها خودم تست میزنم

سخت نگیر بانو منم مثل تو بودم پدرم دوست نداشت شهر دیگه برم شهر خودم رفتم دانشگاه  رشته کاملا غی ...

پیام نور؟یا دولتی؟