2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلینیک لاوین سعادت آباد،  میدان کتاب، افتصاحه، کار رو سپردن به چند تا بچه ی غیر پزشک که زدن گردن و گوش خواهر منو داغون کردن، گول عکساشون رو نخورید، هیچ تعهدی به مراجعه کننده هاشون ندارن

خواهر من سوپر کانتور غبغب انجام داده اونجا، در حین ساکشن رگ گردنش رو پاره کردن و دو شب از درد گریه می کرد، بعد از بهبود و رفع کبودی ها، از روز سوم دچار گوش درد شد و بعد از مراجعه به درمانگاه و معاینه گوش، پزشک گفت عفونت حاد گوش پیدا کرده، اما مسئولین لاوین اصلا زیر بار فاجعه ای که درست کرده بودند نرفتند 

هر کلینیکی برای موارد زیبایی مراجعه نکنید. بهترین کار اینه نمونه کار ها، نطرات مشتریان و سابقه ی کلینیک رو بررسی کنید. پیشنهادم اینه کلینیک هوراسکین رو بررسی کنید چون زیاد تعریفشو شنیدم 

کلینیک لاوین سعادت آباد، میدان کتاب، افتصاحه، کار رو سپردن به چند تا بچه ی غیر پزشک که زدن گردن و گ ...

دقیقا همین اتفاق برای من افتاد و غبغبم که کوچیک بود اصلا از بین نرفت من شکایت کردم ازشون خیلی قالتاق و و بی تجربن اونایی که کار انجام میدن من تحقیق کردم هیچ کدوم دکتر نیستن اگه میخواین به مشکل بخورین و پول و زیبایتون به خطر بیوفته برید اونجا

دقیقا همین اتفاق برای من افتاد و غبغبم که کوچیک بود اصلا از بین نرفت من شکایت کردم ازشون خیلی قالتاق ...

چطوری شکایت کردید؟من دو روزه عمل کردم 

کار به نتیجه ندارم نمی دونم چی بشه 

اما همین گارشون کلاهبرداریه 

این هزینه ی بالا رو دارم میدم برای اینکه یک پزشک بیاد بالا سر من نه یک تکنیسین 

اصلا قبول نمی کنن ؟میگم بالا سر من پزشک نبود اولش رکتر فتوحی اوند گفت عملت من انجام میدم با ماژیک خط کشید و بعد رفت و یه اقاهه ظاهر شد ...زیر بار نمیرن .دارن از سادگی مردم سو استفاده می کنن 

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹
چطوری شکایت کردید؟من دو روزه عمل کردم کار به نتیجه ندارم نمی دونم چی بشه اما همین گارشون کلاهبرداریه ...

سلام عزیزم شما چه عملی انجام دادین؟؟ واقعا هزینه هاشون بالاس خداروشکر من هزینش رو نداشتم وگرن من هم تو این مخمصه می افتادم