2777
2789

سلام امیدوارم حال دلتون خوب باشه 

من یه مادرم 22سالمه و دخترم 2 سالشه

بعد از دیپلمم ازدواج کردم و شوهرمم 33سالشه 

پدرم ایثارگرن و من تک دختر خانوادمم +برادر 

شش ماه بعد از عروسی خدا بهم دخترمو هدیه داد 

از زندگیم راضیم شکر خدا خوب بد میگزره هم شیرینی داره هم تلخی 

تو دوران بارداری کلاس زبان رفتم و سال اینده مدرکمو از کانون زبان میگیرم  خیلی سخت نبود از اینکه تو بارداریم امتحان میدادم و درس میخوندم خیلی خوشحال بودم 

سال کنکورم نتونستم کنکور تجربی بدم ناراحتم اما خب قسمتم اون سالا نبود و مشکلات خودمو داشتم   

بیشتر بخاطر این زبان انتخاب کردم که یه قدم تواناییم بالاتر از اطرافیانم باشه و بتونم به دخترمم اموزش بدم. 

چهار تا جاری دارم که یکی پیراپزشکی و یکی لیسانس حسابداری و یکی ادبیات فارسی داره البته هر کدوم 28 یا 30 سالشونه و بعد از مدرک ازدواج کردن و هنوزم میخونن

احساس پوچی میکنم و نمیخوام یه مادر افسرده باشم که فقط کار خونه میکنه و آشپزی 

دوس دارم همسرم افتخار کنه بهم و بدونه موفقم 

همسرم با درس خوندنم مشکل نداره و همایتم میکنه اما پدرم معتقده رسالت زن همون بچه بزرگ کردنه 

کسی بوده شرایط منو داشته باشه 

ایا برگردم و کنکور تجربی بدم و پیرا پزشکی قبول شم 

یا کنکور زبان بدم که علاقه دارم علاوه بر یادگیری یه زبان مترجمی یا تدریس بخونم نهایت معلم شم؟ 

در حال حاضر شب روز فکرم درسه چون میترسم زبان بگزره و من ادمی بشم افسرده که به ارزوهای دلم نرسیدم و دخترمو سر بلند نکردم 

نمیدونم کسی بوده مثل من یا نه اما من فقط میخوام سوادم بالا باشه و ایندم به عنوان یه مادر درخشان 

برو سمت علاقه‌ات.

برو زبان بخون و این حتی به نفع دختر گلت هم هست😍❤

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سمت علاقه‌ات. برو زبان بخون و این حتی به نفع دختر گلت هم هست😍❤

خودمم زبان دوس دارم و میخونم کیف میکنم اما میگن یه رشته درست برو در کنارش زبان بخون 

خودمم زبان دوس دارم و میخونم کیف میکنم اما میگن یه رشته درست برو در کنارش زبان بخون 

این حرف های مزخرف رو بذار کنار تو رو خدا😑😑حرف همه مردم اینه.این کارو کن علاقت هم در کنارش ادامه بدههه.

اه

تو دختر داری؛باید تایم بذاری برای بچه.بنابراین نمیتونی متمرکز شی روی دو تا هدف.نمیگم نمیتونی ها اینکه توانایی اصلا شکی نیست.

ولی من طبق شرایطت میگم.ببین کجا موفق میشی

همونو برو جلو از کسی هم اینقدر نظر نخواه جز همسرت.

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
این حرف های مزخرف رو بذار کنار تو رو خدا😑😑حرف همه مردم اینه.این کارو کن علاقت هم در کنارش ادامه بد ...

دقیقا  خیلی ممنون که نظرتو گفتی 

الان نمیدونم تدرس کار کنم یا مترجمی؟ 

دقیقا  خیلی ممنون که نظرتو گفتی  الان نمیدونم تدرس کار کنم یا مترجمی؟

قربونت برم عزیزم.ارزوی موفقیت میکنم برات❤🌿

به نظرم تدریس.

اره من خیلی راضی ام همسرم حمایتم کرده و میکنه من هنر میخونم و از خودم راضی ام نمیخام برگردم عقبو نگا ...

خوبه که خوشحالین خیلی خوشحالم که نظرتو گفتی