2777
2789
عنوان

کیا بلدن از روی سونو ان تی جنسیت تشخیص بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 59 پست
۱۲ هفته

معمولا میگن دختر شبیه دونه لوبیاس دست و پاش دیر تشکیل میشه. وقتی کامل همه چی مشخصه پسره

دیگه نمیدونم چقد درسته حرفشون

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر چه اساس میگی

از رو خوابیدنش و جمجمش.راستی ضربان قلبش چند بود؟

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

۱۶۶ تو ان تی

۱۱۲ ت سونو قلب

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .

نی نی شما چه شکلی بود جمجمش

۱۶۶ تو ان تی ۱۱۲ ت سونو قلب

انشاالله که پسره.من واسه خودم هم درست حدس زدم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
نی نی شما چه شکلی بود جمجمش

مثل برا شما حالت گرد و تیزی داشت

ان تی به شما گفت

نه ان تی نگفت آنومالی گفت

نه ان تی نگفت آنومالی گفت

اخه میگن اگه تو ان تی نگن احتمال اینه که دختر باشه بیشتره

اخه میگن اگه تو ان تی نگن احتمال اینه که دختر باشه بیشتره

برا منو که تو ان تی نگفت

۱۲ هفته

ضربان قلبش تو سونو ان تی چنده؟!!

اگه میخوای از روی تقویم چینی بگم اکثرا درسته..تاریخ پریود(یا لقاح) و تاریخ تولد خودت رو بگو.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
ضربان قلبش تو سونو ان تی چنده؟!! اگه میخوای از روی تقویم چینی بگم اکثرا درسته..تاریخ پریود(یا لقاح) ...

۱۶۶

تاریخ آخرین پری ۶ خرداد 

تولد ۱۵ فروردین ۶۹