2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت به روش قدیمیا

117 بازدید | 12 پست

خانوما من خیلی شنیدم نمک روی سر زن حامله میریزن بدون این که حواسش باشه اگه دست به سرش بکشه دختره اگه به صورتش دست بزنه پسره

شما ها امتحان کردین

من سر دخترم مامانم ریخت سریع دست زدم به سرم

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .

سنوگرافی چشه؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زودتر میخوان بدونن

اصولا از دو حالت خارج نیس هرچیزی که جنبه علمی نداره پذیرفته شده نیس از لحاظ عقلی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اصولا از دو حالت خارج نیس هرچیزی که جنبه علمی نداره پذیرفته شده نیس از لحاظ عقلی

بله درسته باهاتون موافقم

من که تاییدش نکردم!

سرگرمی براشون دیگه هیجان دارن دوست دارن زودتر بدونن

من مجبور نکردم شما رو به اظهار نظر

من مجبور نکردم شما رو به اظهار نظر

آره مجبور نکردی چون اصلا جواب تو نبود

بله درسته باهاتون موافقم من که تاییدش نکردم! سرگرمی براشون دیگه هیجان دارن دوست دارن زودتر بدونن

بیشتر از جنسیت زدگی نشات میگیره و قابل توجیه نیس متاسفانه درد عمیق جامعه ما جنسیت زدگیه

بیشتر از جنسیت زدگی نشات میگیره و قابل توجیه نیس متاسفانه درد عمیق جامعه ما جنسیت زدگیه

عزیزم

هر دو نعمت خدان

دو میوه متفاوت که آدم دوس داره دوتاشو تجربه کنه

من یه دختر دارم که همه زندگیمه

شما هنوز مجردی انشاالله ازدواج می کنی وقتی میخوای بچه دار بشی اون وقت حس الان منو و مامانای دیگه رو درک می کنی

نمیدونم

ولی بنطر من بیشتر کنجکاویه

مثلا من خودم واقعا برام فرقی نمیکرد ولی دوست داشتم زودتر بدونم

واسه دومی هم اقدامم بازم برام فرقی نداره