سلام دوستان. میخواستم ببینم براتون پیش اومده که بی بی چکتون فقط هاله بندازه؟
برای من دوروز قبل موعد هاله انداخت، سه روز بعدشم همینطور، پررنگ ترنشد.
احتمال کیست وجود داره چون پر رنگ نمیشه؟
❤️عشق رازیست به اندازه ی آغوش خدا عشق آنگونه که میدانم و میدانی نیست❤️. اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانوم زینب کبری سلام الله علیها 🌺مهدی جان! درد ما جزبه ظهور تو مداوا نشود🌹
❤️عشق رازیست به اندازه ی آغوش خدا عشق آنگونه که میدانم و میدانی نیست❤️. اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانوم زینب کبری سلام الله علیها 🌺مهدی جان! درد ما جزبه ظهور تو مداوا نشود🌹
برامن چهار روز قبل موعد هاله خیلی محو انداخت آزمایش دادم بتام ۴۳بود الان هفته ۲۱هستم
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برامن چهار روز قبل موعد هاله خیلی محو انداخت آزمایش دادم بتام ۴۳بود الان هفته ۲۱هستم
خیر ببینی مهربون. ممنون از راهنماییت. ان شاءالله فرشته کوچولوت رو صحیح و سالم بغل بگیری و یاور آقا باشه توراهیت🌹
خیر ببینی مهربون. ممنون از راهنماییت. ان شاءالله فرشته کوچولوت رو صحیح و سالم بغل بگیری و یاور آقا ب ...
ممنون از دعای قشنگت ان شالله شما هم بهترینها برات اتفاق بیفته
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
ممنون از دعای قشنگت ان شالله شما هم بهترینها برات اتفاق بیفته
عزیزی گل نازم. ان شاءالله، ممنونم ازت🌺