2777
2789

منم بین این دوتا موندممم

ته تغاری و لوس🪭🩷🦩مسلط به شش زبان🩵🫧سوارکار🏇🏼|یوگا🤸🏻‍♀|اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|بالرین🩰|عکاس|    خواننده 🎼| طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|بسکتبالیست⛹🏻‍♀|گلف🏌🏻‍♀|آشپز👩🏻‍🍳|برنامه نویس|شماره‌دوز🪡| درحال آموزش انیمیشن سازی🐈‍⬛ عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻‍🌾|🧩big goals| ترم2بازیگری🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه اینارو تعهدی یا شبانه اورد؟

بله پزشکی و دندان تعهدی هم داریم که با رتبه خیلی بدتر قبول میشن امسال ۴۸۰۰ منطقه ۲ دوست خودمه دندان تعهدی آورده ولی در ازاش باید ۱۰ سال تو خانه بهداشت و روستاهای محروم با حقوق کارمندی کار کنن و ۵ سال اجازه گرفتن تخصص ندارن و مطب هم تقریبا اجازه بهشون نمیدن

بله پزشکی و دندان تعهدی هم داریم که با رتبه خیلی بدتر قبول میشن امسال ۴۸۰۰ منطقه ۲ دوست خودمه دندان ...

خب مهم نیست منم میخام منطقه3هستم چند درصد بزنم میارم اینو؟ لطفا راهنمایی کن برام مهم نیست چقد کارکنم فقط بیارم 

خب مهم نیست منم میخام منطقه3هستم چند درصد بزنم میارم اینو؟ لطفا راهنمایی کن برام مهم نیست چقد کارکنم ...

میانگین ۵۰ به بالا و معدل ۱۹ به بالا ولی خیلی سخته تو موقعیتش نیستی بعدها میگی کاش هرگز انتخاب نمیکردم کلی هم دانشگاهیا مسخرشون میکنن و در آینده برای ازدواج هم مشکل پیدا میکنن

میانگین ۵۰ به بالا و معدل ۱۹ به بالا ولی خیلی سخته تو موقعیتش نیستی بعدها میگی کاش هرگز انتخاب نمیکر ...

وای😭😭🤣 همینم50بالا خیلیهه تعهدی بزنم تو شهر خودم مییفتم نمیتونم شهر دیگه بزنم

والا میارزه پاره شم برا دندون پرشکی؟ یا برم فیزو راحت تر

ادم سختی کشیدن نیستم حقیقتا من😂🤦🏻‍♀️

منم فیزیو میرم به احتمال زیاد 

ته تغاری و لوس🪭🩷🦩مسلط به شش زبان🩵🫧سوارکار🏇🏼|یوگا🤸🏻‍♀|اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|بالرین🩰|عکاس|    خواننده 🎼| طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|بسکتبالیست⛹🏻‍♀|گلف🏌🏻‍♀|آشپز👩🏻‍🍳|برنامه نویس|شماره‌دوز🪡| درحال آموزش انیمیشن سازی🐈‍⬛ عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻‍🌾|🧩big goals| ترم2بازیگری🎭