2777
2789

دخترخالم ۴۰سالشه از جنس مرد متنفره ، اصلا حرف ازدواج جلوش بیاریم قهرمیکنه خودش مستقل داره زندگی می‌کنه خونه گرفته. تو گوش منم میخونه میگه مبادا ازدواج کنی شوهر همش بدبختیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بیشتر خانومایی که مستقل و رفاه خوبی دارن ازدواج دوست ندارن

منم دوس نداشتم

عاشق شدم🤐دیدم هیچی جای اونو نمی گیره برام

حتی هنوزم نمیخوام ازدواج کنم ولی نامزد کردم باهاش😂

عقدو گذاشتم یه کم بزرگتر بشم

💍👩‍❤️‍👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع
منم دوس نداشتم عاشق شدم🤐دیدم هیچی جای اونو نمی گیره برام حتی هنوزم نمیخوام ازدواج کنم ولی نامزد ک ...

اخی عزیزم به سلامتی  اره اینو میفهمم ادم زمانی عاشق میشه نمیشه کاری کرد  ولی کلا دخترایی که بعد از یه سن احساس میکنن برای ازدواج دیر شده به شدت وابستن به خانواده

ولی من احساس میکنم ته دلشون این نیست

اخه مگه میشع کسی دلش نخواد که تشکیل خانواده بده ، یه نفر باشه که شریک زندگیش باشه ، عشقو تجربه کنه ، مادر بشه؟

هررر چقدررم که خوش باشی و عشق و حال کنی ، ته دلت احتیاج داری به اینا ،، این توی ذات ادمیه

جفت داشتن