2777
2789
عنوان

تلگرام چرا این جوری میکنه

85 بازدید | 12 پست

بچه ها این تلگرام چسه؟؟؟؟؟پسام که میدم میجرهه،و نمیره اصلا بزاش،در صورتی که نتم خوبه،و همه برنامه هام میاره جز تلگرام،عذابم و بهم ریخت،الان دو روزه هعی این جوری میکنه،الان هی کار مهم داشت هعی پیام ها من برای یارو نمی ره

چی کار کنم؟

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه تلگرام بدجور عصبیت کرد  املا ۱۵

واییی،من چون قدرت تایپم بالاست،اشتباه میشه معمولا الان هم فوق العاده عصبی تم و دنبال دلیل تا درستش کنم،شم اببخشید😂

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
معلومه تلگرام بدجور عصبیت کرد  املا ۱۵

🤣

من آدمی نیستم که نادان ها رو مجبور به سکوت کنم! اتفاقا میذارم حرف بزنن تا بتونم سبک مغزها رو تشخیص بدم!  ✌                    بسته ب شخصیتت نظر میدی🤌
شاید مشکل از فی لتر شکن باشه یا ی بار لغو نصب کن  

با پروک سی میرم،هزار بار امتحان کردم،با فیلت ر شکن هم رفتم ولی دوباره همون اش و همون کاسا

واییی،من چون قدرت تایپم بالاست،اشتباه میشه معمولا الان هم فوق العاده عصبی تم و دنبال دلیل تا درستش ک ...

اینترنتو دارن خیلی سرعتشو کند میکنن و تلگرام همه اینجور شده پیتما رد و بدل نمیشن عصبی نشو ...

ققنوس
اینترنتو دارن خیلی سرعتشو کند میکنن و تلگرام همه اینجور شده پیتما رد و بدل نمیشن عصبی نشو ...

آخه برای طرف مقابل اوکیه،یا الان برای دوستم اوکیه داره هعی بهم پیام میده از تلگرام،نمیدونم چرا شانس من اینه 

چرا دارن کند میکنن؟

آخه برای طرف مقابل اوکیه،یا الان برای دوستم اوکیه داره هعی بهم پیام میده از تلگرام،نمیدونم چرا شانس ...

اره 

اگه اهل خوزستانی ک چن وقته اینجور شده 

کلا بخاطر طرح صیانت از فضای مجازی کم کم دارن اینترنتو نابود میکنن خصوصا اینستا و تلگرام 

تازه خیلیا ک تلگرام و اینستارو پاک کردن دیگه نمیتونن وارد اکانتشون بشن

ققنوس
اره  اگه اهل خوزستانی ک چن وقته اینجور شده  کلا بخاطر طرح صیانت از فضای مجازی کم کم دارن ...

نه من طرف تهرانم 

ببین لغو نصبش کنی خوب میشه ها؟!  

یه تلگرام دیگه نصب کردم،اون دوباره همونه،میترسمزدیگه نتونم وارد اکانتم بشم