2777
2789
اصلا اشتها ندارم...نمیدونم چرا

سر خود هیچی نخور. من خودم ۴۹ کیلو بودم، اشتهامم معمولی ولی استعداد افزایش وزن نداشتم. رفتم دکتر تغذیه بهم قرص top levure ( مخمر) و شیکوریدین ( گیاهی) و شربت راسیپ نوشت. اینا اشتهامو بیشتر کردن. تونستم ۶۲ بشم. اینم بگم که چون افزایش وزنم با غذا بود، وزنم اصلا برنمیگرده به حالت قبل چون چند وقته اصلا دارو نمیخورم... شما هم حتما برو متخصص تغذیه تا خودش واست دارو ی بی ضرر بنویسه

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر صورتم میگم چاق تر شم

از اول بگو واسه صورتت😅 شیر خشک نان ۳ بگیر با هر یه لیوان شیر ۲ پیمانه حل کن بخور. ژله هم خوبه

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
سر خود هیچی نخور. من خودم ۴۹ کیلو بودم، اشتهامم معمولی ولی استعداد افزایش وزن نداشتم. رفتم دکتر تغذی ...

شربت راسیپ هم شنیدم واسه اشتها خوبه.هم کودکان هم بزرگسالان...حالا موندم بگیرم یا ن

منم ۱۶۵ ام ، البته ظاهری فکر میکنن ۱۷۰ام، شاید چون لاغری بلندتر میزنم  با ۵۵ کیلو وزن میخام بشم ...

من با مولتی ویتامین فارماتون پونزده کیلو چاق شدم بیشتر از هف هشت ساله برنگشته اما دیگه فارماتون اصل تو ایران نیست و ایرانیش هست که اصلا فارماتون ایرانی تاثیر نداره پولتو دور ریختی اگه بخری

اگر تونستی کسی رو پیدا کنی فارماتون سوییسی رو از ترکیه برات بیاره عااالیهههه به پول ترکیه گرون نمیشه اگه خریدی بعد از صبحانه روزی یکی بخور چای رو هم از صبحانه‌ات حذف کن تضمینی چاق میکنه

من با مولتی ویتامین فارماتون پونزده کیلو چاق شدم بیشتر از هف هشت ساله برنگشته اما دیگه فارماتون اصل ...

مرسی عزیزم آره گرفتم چند وقت پیش اصلا اثر نداشت . شاید ایرانی بوده . پلی کیستیک دارم و صبح ها اشتها ندارم میتونم بازم بخورم؟

مرسی عزیزم آره گرفتم چند وقت پیش اصلا اثر نداشت . شاید ایرانی بوده . پلی کیستیک دارم و صبح ها اشتها ...

منم پلی کیستیکم برای ماها افزایش وزن سمه ولی من بعد از اینکه چاق شدم یه دو سه کیلو کم کردم تخمدونام گول بخورن😂 منم صبحانه اشتها ندارم ولی 

مرسی عزیزم آره گرفتم چند وقت پیش اصلا اثر نداشت . شاید ایرانی بوده . پلی کیستیک دارم و صبح ها اشتها ...

منم برای صبحانه اشتها ندارم ولی با زحمت میخوردم که بتونم فارماتونو بخورم، باید بعد صبحانه خورده بشه تا تاثیر بذاره

اونی هم که خریدی قطعا ایرانی بوده چون تو ایران خارجیش پیدا نمیشه دیگه

😂😂آره دقیقا . با این قرص شکم نمیارم؟

من بعد ده روز که برگشتم محل کارم همه میگفتن چاق شدی

تازه من یکروز در میون میخوردم 

شکم داشتن بخاطر پلی کیستیکه و فرم اندام مثل گودی کمر و...

اون قرصای چاقیه غیرمجازه که شکم و...میاره

ولی اگه بتونی حین افزایش وزن به شکمت گن بزنی خوبه

ببین من یهو اشتهام چنان زیاد شد مامانم با دهن باز نگام میکرد🤣🤣🤣در کل راضی بودم