2777
2789
من با مولتی ویتامین فارماتون پونزده کیلو چاق شدم بیشتر از هف هشت ساله برنگشته اما دیگه فارماتون اصل ...

سلام.اینجا هم هست سوئیسی بسته ای پونصد .حالا چند روز استفاده کردین؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.اینجا هم هست سوئیسی بسته ای پونصد .حالا چند روز استفاده کردین؟؟

کجا هستین؟ اگر مطمئنید اصله بخرید من ۳۰تاشو کامل نخوردم  فقط۱۵تا خوردم یک روز درمیون بعد از صبحانه...حواست باشه تو صبحانه چای و قهوه و کافئین نباشه کلا قبل و بعد قرص چای و قهوه نخور

والا میگن گین آپ خوبه

گین آپ بنطر من کلا برمیگرده دوست من خورد برگشت .ولی من خودم از خانم دکتری پودر چاقی گیاهی گرفتم تقریبا طعم شیر کاکائوعه خیلی خوبه خیلی خیلی اما خیلی گرونه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سر خود هیچی نخور. من خودم ۴۹ کیلو بودم، اشتهامم معمولی ولی استعداد افزایش وزن نداشتم. رفتم دکتر تغذی ...

دکتر تغذیه ام حداقل باید ۶ ماه بری من یه دوره رفتم خوب بود وزنم از ۴۵ اومد ۵۳ دیگ ادامه ندادم نامزدم کردم شدم ۵۷ ولی بازم لاغرم جدیدا بخاطر جراحی دندون عقل انقدر استرس داشتم بدتر لاغر شدم استرسامم الکی بود ن درد بعد از کشیدن داشتم ن کبودی ن ورم ن خونریزی خیلی راحتر از اونی بود که همه بد تعریف میکردن هیچی نمیتونستم بخورم خلاصه استرس لاغرم کرد