2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکتر خوب پیدا کن برو پیشش

خواهر من تو مجردیش عفونت گرفته بود ، دکتر بهش گفته بود برو حمام تو تشت ، بتادین بریز ، بشین توش ، میگه چند بار این کار و کرده خوب شده . نمیدونم بتادین یا سرکه سیب ، فکر کنم بتادین بود

البته این موضوع برای ۱۶_۱۷ سال پیشه 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

بهترینو قطعی ترین درمان اینه هفته ای دوبار تو اب سرکه بشینی و شلوار نخی بدون لباس زیر بموشی شادید یک هفته مجبور بشی تند تند شلوارتو عوض کنی ولی بعدش میبینی چقدررر فرق کرده حتی بوی بدم از بین میره

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
چه پمادی  ژل شستشو رو دارم استفاده میکنم اثر نمیکنه

پماد کلوتریمازول

مهربانی را از کودکی آموختم ، که خورشید را سیاه کشید تا نور آفتاب چهره پدر کارگرش را نسوزاند 🤍🌈
میگن عنبرنسا درد درمونشه منم میخام استفاده کنم

نساا نه نسارا.😁ب اسم نسا توهین میشه واقعا.

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚

من آخرین تاپیکم هست خانوما زیاد راهکار دادن 

کلی دارو و قرض و پماد واژینال و ژل مصرف میکنم اما همچنان ادامه داره 

امروزم یبار با سرکه سیب شستم خودم و آتیش گرفتم 

رفتم زود شستم

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سرکه چ

سیب.و حتماااا لباس زیرو بزار کنار اصلا نباید بذاری تو رطوبت باشی