2777
2789
من آخرین تاپیکم هست خانوما زیاد راهکار دادن  کلی دارو و قرض و پماد واژینال و ژل مصرف میکنم اما ...

حتما سرکه زیاد زیختی دیگگهه گلم.سرکه بای یجوری باشه ک خودش ضد عفونی کنه کم کم

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آخرین تاپیکم هست خانوما زیاد راهکار دادن  کلی دارو و قرض و پماد واژینال و ژل مصرف میکنم اما ...

باید با آب قاطی میکردی 

تو تشت آب بریزی ، سرکه هم بریزی یا بتادین ، بشینی توش

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

چرا یکبار عنبر نسارا رو امتحان نمیکنید

بخدا من فقط با این خوب شدم

پماد قرص ژل سرکه بتادین هیچکدوم فایده ندارن یا موقت هستن الان یکسال بیشتره خلاص شدم از شر عفونت 

آخر هم میگن شما مشکل نداری شوهرتو باید ببری درمان کنی 

عزیزم درمان های خانگی معمولا بی فایده هستن مخصوصا شما که عفونتت با یک دوره درمان دارو خوب نشده و مقاوم شده برو دکتر و شرایط رو بگو برای دوره طولانی تر برات دارو بده ،لباس زیرت نخی باشه و حتما تو آفتاب خشک بشه و هر روزم عوض کن 

یک راه صددرصدی بدمت ؟؟

نوره یا واجبی منم اینجوری بودم تازه کیستم داشتم با واجبی الان یکساله استفاده میکنم اصلا نه بو نه عفونت عالیه در ضمن توخونه ساپورت وشورت نپوش بذار هوابخوره

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

عزیزم ژل شستشو لافارر میگن عالیه ولی در هفته دو سه بار استفاده کن و در پریودی استفاده نکن.کپسول لاکتوفم بخر بخور پروبیوتیک هست و سیستم تناسلی را قوی میکنه تا عفونت نگیری دکتر به من داد.سیستم ایمنی بدنت را قوی کن.سرکه و بتادین پوست ناحیه که در اثر عفونت نازک و ملتهب میشه را بدتر نازک میکنه مواظب باش.یه خانمی یه بار تو سایت گفتن از بومادرون نتیجه  گرفتن گفت ده روز در ماه هر روز یه کم دم میکنه میخوره و عفونت مکررش رفع شده

عنبرنسارا دارم تو خونه چجوری بسوزونم با چی 

دامن بپوش عنبر نسارا رو بزار تو اسپند دود کن بزار رو آتیش به دود که افتاد ببر تو حموم بزار دودش بخوره به واژنت ماسک بزن دودش اذیتت نکنه تو حموم