بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم درمان های خانگی معمولا بی فایده هستن مخصوصا شما که عفونتت با یک دوره درمان دارو خوب نشده و مقاوم شده برو دکتر و شرایط رو بگو برای دوره طولانی تر برات دارو بده ،لباس زیرت نخی باشه و حتما تو آفتاب خشک بشه و هر روزم عوض کن
نوره یا واجبی منم اینجوری بودم تازه کیستم داشتم با واجبی الان یکساله استفاده میکنم اصلا نه بو نه عفونت عالیه در ضمن توخونه ساپورت وشورت نپوش بذار هوابخوره
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
عزیزم ژل شستشو لافارر میگن عالیه ولی در هفته دو سه بار استفاده کن و در پریودی استفاده نکن.کپسول لاکتوفم بخر بخور پروبیوتیک هست و سیستم تناسلی را قوی میکنه تا عفونت نگیری دکتر به من داد.سیستم ایمنی بدنت را قوی کن.سرکه و بتادین پوست ناحیه که در اثر عفونت نازک و ملتهب میشه را بدتر نازک میکنه مواظب باش.یه خانمی یه بار تو سایت گفتن از بومادرون نتیجه گرفتن گفت ده روز در ماه هر روز یه کم دم میکنه میخوره و عفونت مکررش رفع شده