2777
2789

من نماز حاجت امام زمان خوندم چله یاسین برای امام زمان گرفتم چله زیارت عاشورا هم گرفتم کلی نذر دادم به امام زمان ترو خدا بگین امام زمان حاجتمو میده؟ خیلی گرفتارم .شماهم تو موقعیت بدی بودین بعد امام زمان کمکتون کنه؟🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میگی اخه خیلی الان احتیاج دارم اروم شم 😭

اره عزیزم ما یه بار تو جاده ماشینمون بنزین تموم کرد پمپ بنزین هم ۸۰کیلومترمونده بود تو نقشه هیچ پمپی نبود ولی یه پمپ بنزین پیدا کردیم فقط دوتا پمپ داشت نذر امام زمان کرد شوهرم 

انشالله که حاجتتو میده عزیزم ،یادی از پسر منم بکن تو دعاهات عزیزم یادت نره  نماز حاجت امام زما ...

دو رکعت هستش رکعت اول یه سوره توحید و تو سوره حمد وقتی رسیدی به ایاک انا..‌.و ایاک اناستعین رو هفتاد بار میگی بعد وقتی رفتی رکوع هفت بار سبحان ربی العظیم و...... بگو و سجده هم هفت بار سبحان ربی العلی و.‌‌..... بگو و رکعت دوم همینطوری تکرار کن ایشالا که حاجت بگیری