2777
2789
عنوان

بیشترین خودشیرینی که دیدید کی بوده

874 بازدید | 35 پست

و بنظرتون چراا

دیروز با دخترخالم رفتیم بیرون بچه ش بقلی بعد کالسکه نیاورد همش بقل عروسشون بود حتی تو مغازه میگفت نیا تو بیرون واایستا با بچه

یا اون بزرگ بچه ش میبره مبذاره خونه عروسشون حتی دسشویی میبرش...تو مهمونی همش سرپان و کار میکنن

مجبورن یا دوس دارن اونا که دیدید

تو کلاس مدرسه😑😑😑😑😑😑😑😑

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هم کلاسیم

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

ندیدم،چ عروس سرب زیری

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
خخ واسه چی واسه معلما یعنی

اره تا دلت بخواد کل کلاس از این بدشون میومد

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

جاریم😒

پدرشوهرم که مرده بود هر دو بچه زیر یکسال داشتیم اون اصلا برای مراسما نمی موند ۵دقیقه می نشست بچه رو بهانه می کرد می رفت خونه داداشش بعد من از صبح تا شب مهمون داری می کردم بعدازظهر که میشد یکساعت با شوهرم می رفتیم خونه دوش می گرفتم لباس عوض

می کردم می اومدم بعد تو همون تایم شوهرش خبرش می کرد می اومد خونه مادرشوهرم تند تند جاروبرقی می زد 

یه ۴ ۵ روزی اینکارو کرد تا آخر خاله شوهرم با خنده بهش گفته الهام جان میزاری میزاری ساعتی که ما می خوایم یه چرتی بزنیم میای اینجا سر و صدا راه میندازی😂🌻

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀