2777
2789
عنوان

بیشترین خودشیرینی که دیدید کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 35 پست
خب چراا متاهل یا مجرد خانواده شوهر و تودش سو استفاده نمیکنن

شوهر داره ولی کلا خودشو پایین میدونه. خانواده شوهرش پولدارن این نه. باورت میشه خونه خواهرشوهرش میره کار میکنه پول میگیره؟ شوهرشم راضیه 😑

خب چ کارا میکنه واسه خانواده شوهرت

ی سری مادر شوهرم قلبشو عمل کرده بود، خونه خواهر شوهرم بودش ، من و شوهرم رفتیم ، جاریمم بعد اومد 

هی تند تند میگفت چیکار کنم کاردیگ ندارید کار دیگ نیست 

بعد نشسته بود مادرشوهرمو ماساژ میداد😐😐😐😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالش چکارا میکنه میتونی بگی دلیلش چی

۲۰سالشه.هرشب ب مادرشوهرم میگفت شام بیاخونمون.از مادرشوهروخواهرشوهرم بدمیگه بعدتندتندسرمیزنه.یبار بهش اخم کنی به همه میگه یباررفته جلوشوهرموگرفته بود منکه زنتوکاری نکردم اخه چراناراحته بامعصومیت.من ب اینامیگم خودچوس کنی.

تاشوهرم میاد یادش میافته بیاد درخونمون چیزی بیاره یاببره

یکی بود هنوزم هست😍
شوهر داره ولی کلا خودشو پایین میدونه. خانواده شوهرش پولدارن این نه. باورت میشه خونه خواهرشوهرش میره ...

کی پول میده خواهرشوهره !!

بعد برخوردشون باهاش چحوره کار میکشن و سو لستفاده

شاید مجبوره یا شوهر مجبورش کرده

کی پول میده خواهرشوهره !! بعد برخوردشون باهاش چحوره کار میکشن و سو لستفاده شاید مجبوره یا شوهر مجب ...

آره خواهر شوهرش پول میده. نیازی هم نداره. کلا ذهنیتش حقیره مامانشم همینطور ذهنیتی داره و بد نمیدونه. با خواهر شوهرشم دوستم. یه بار خونشون بودم. خواهرشوهره بهش گفت دست و پا چلفتی نباش مهتاب، زودباش جارو کن مهمون دارم شب.اونم هیچی نگفت انگار عادت داشت. انگار خوشش میاد تحقیر شه توسط یه پولدار. باورت میشه؟ 😑

آره خواهر شوهرش پول میده. نیازی هم نداره. کلا ذهنیتش حقیره مامانشم همینطور ذهنیتی داره و بد نمیدونه. ...

جدی جلو تو اینو گفت بهش 

حتما خیلی حساب میبره ازش جوابی نمیده دوستت

من دخترخالم جلو من به عروسش گفت میخوام برم بیرون شالم و مانتوم اتو کن

اونم گفت بهش زود باش با لحن دستوری مث خواهرش هر دوستت

جدی جلو تو اینو گفت بهش  حتما خیلی حساب میبره ازش جوابی نمیده دوستت من دخترخالم جلو من به عرو ...

نه بابا. اینو تحقیرش میکنه همیشه. اونم از دیوار صدا در بیاد ازش در نمیاد. کلا انگار سرنوشت خودشو کنیزی کردن میدونه. شوهرشم خوشش میاد برای خواهرش کارگری کنه زنش. ولی جلوی مهمون و فامیل کار نمیکنه ولی تو خلوت همش دعواش میکنه.

ولی تاپیکات رو خوندم خاله ت و دخترهاش در حق عروسهاشون خیلی سمی هستن به نظرم.

از اون بدجنس هان.

دوستای عزیزم که توی دایرکت باهاتون در ارتباطم؛اگه کاربریم رو بستم،توی واتس اپم و اینستگرامم بهم پیام بدید💙🥰(فقط و فقط کسایی که باهاشون در ارتباطم.چون اینستگرامم با هویت و اسم فامیل واقعیمه و نمیتونم به هرکسی بدم)
ولی تاپیکات رو خوندم خاله ت و دخترهاش در حق عروسهاشون خیلی سمی هستن به نظرم. از اون بدجنس هان.

اووه ی چی میگم ی چی میشنوی

اینجا گفتن دروغ میگی اصلا چنین چیزی نیست!!

ولی همین دیشب خونشون بودم بیچاره شون کردن

اووه ی چی میگم ی چی میشنوی اینجا گفتن دروغ میگی اصلا چنین چیزی نیست!! ولی همین دیشب خونشون بودم بی ...

چرا تحمل میکنن؟

به نظرم خاله ت ببخشیدا ولی خیلی سواستفاده گر و بدجنسه،دخترهاش هم همینطور.

حالا چون عروس هاشون خوبن،دلیل نمیشه اینها سواستفاده کنن و سواری بگیرن

دوستای عزیزم که توی دایرکت باهاتون در ارتباطم؛اگه کاربریم رو بستم،توی واتس اپم و اینستگرامم بهم پیام بدید💙🥰(فقط و فقط کسایی که باهاشون در ارتباطم.چون اینستگرامم با هویت و اسم فامیل واقعیمه و نمیتونم به هرکسی بدم)