2777
2789
عنوان

به پسره ی دروغی گفتم چیکار کنم ؟

289 بازدید | 22 پست

بچه هااااا ما ی هفته پیش رفتیم شیراز بعد تو هتل با ی پسره آشنا شدم خیلی خوشم اومد ازش بعد گفت اره من تهران زندگی میکنم و اینا بعد منم نمیدونم چرا به دروغ بهش گفتم منم تهران زندگی میکنم در صورتی که اصفهان زندگی میکنم ولی سال دیگه واسه دانشگاه میرم تهران ، اصلااااا نمیدونم این چه دروغ مسخره ای بود گفتم بعد شماره همو گرفتیم و اینا الان رابطمون خیلی پیش رفته همش میگه بیام دنبالت بریم بیرون و فلان چیکاااار کنم چجوری بهش بگم وااااای خیلی زشته چرا همچین دروغ مزخرفی گفتم بعد گفت کجای تهرانی گفتم نارمک زندگی میکنم بعد گفت عه پس همسایه ایم🤦🏻‍♀️ اصن نمیدونم چرا همچین چیزی یهو گفتم چیکارررر کنم چی بهش بگم الان چند روزه میگذره چیکار کنم چی بگم ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدا بگو هول شدم گفتم منم تهران  ولی مطمئن باش هر نقطه ای بگی میگن عهههه همسایه ایم کههه😐😒

نه جدی نارمک زندگی میکنه اونم 🤦🏻‍♀️ 

الان چیکار کنم بابا زشته دروغ گفتم 

تا بیشتر  نشده رابطتون  ادامه نده راه  دور جفتمون اذیت میشین

واااای اصن خیلی خوب داره پیش میره فکرشم نمیکردم هم اون خوشش اومده هم من تففففف فکر اینجاشو نمیکردم